Novi "projekat Pavkov" na Marakani: Napadač Zvezde ide u Radnički iz Niša

Dogovara se pozajmica Nikole Krstovića za narednu sezonu

  • 1
Nikola Krstović, Milan Pavkov, Nemanja Milunović

Foto: MN Press

Fudbaleri Radničkog iz Niša u naredna dva kola biju bitku za opstanak u Superligi, ali su očigledno uvereni da će se na Čairu i naredne godine igrati superligaški fudbal, pa uveliko prave planove i što se tiče naredne sezone.

Jedan od pikova je Nikola Krstović, mladi napadač Zvezde, koji je ove sezone dobijao priliku povremeno na utakmicama Superlige i jednoj u Kupu, na kojima je postigao dva gola od 11 mečeva.

Radnički veruje da bi mladi napadač mogao potpuno da se afirmiše na Čairu i već je stupio u kontakte sa agentom fudbalera sa željom za pozajmicu, saznaje Telegraf.

Krstović bi tako mogao da prođe istim putem kao svojevremeno Milan Pavkov, koji je tako svojevremeno posle dolaska u Zvezdu proveo neko vreme u Radničkom na pozajmici, nakon čega se vratio u Zvezdu i ispisao istoriju postizanjem nekih od najvažnijih golova u modernoj istoriji kluba, kao što su dva protiv Liverpula i onaj protiv Milana.

Video: Gol Krstovića protiv Rada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mića

    11. maj 2021 | 23:03

    I ne vračajte ga, a nek povede sa sobom Rodića, Gobeljića, Nikolića, Pankova, Kangu, onog iz Francuske ni ime mu neznam ("Bokojoko tako nekako"), ..Terzića, Mrkelu..pa možda bude bolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA