≫ 

Nekadašnji fudbaler Zvezde gledao uživo agoniju u Tel Avivu: Na snimku se vide na desetine raketa

Ne baš prijatne prizore večeras prati Aleksandar Pešić

  • 1

Ovog utorka u čitavom Izraelu vlada potpuni haos. Palestinski Hamas saopštio je da je ispalio blizu 130 raketa u pravcu Tel Aviva, što je zapravo odgovor na napad izraelskih vazdušnih snaga u kojem je srušena stambena zgrada u Gazi.

Tamošnji mediji navode da je povređeno osam ljudi, zapaljeno je na desetine vozila, sinagoga i radnji, ljudi panično trče na sve strane i traže zaklon, a vatrogasne ekipe na ulicama pokušavaju da obuzdaju vatrenu stihiju koja je izbila posle svih dešavanja.

U centru zbivanja našao se i srpski fudbaler, koji trenutno nastupa za Makabi iz Tel Aviva, Aleksandar Pešić. On je putem svog Instagram profila na storiju snimao šta se dešava na nebu, a prethodno je stavio nekoliko znakova pitanja, pošto mu nije bilo najjasnije šta se dešava.

Aleksandar Pešić

Foto: Instagram / Printscreen

On se u Izraelu nalazi od oktobra prošle godine, pošto je pre početka sezone kao slobodan agent prešao iz Itihada u Makabi. Pogledajte i sami šta je zabeležio nekadašnji fudbaler Crvene zvezde u storiju na njegovom Instagram profilu.

Video: Užarilo se nebo od raketa, sirene odzvanjaju: Nakon napada Tel Aviva zatvoren aerodrom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    12. maj 2021 | 06:50

    Pvo tuče po raketama. Mislio sam da Izraelci imaju bolji sistem. Koliko vidim dosta toga je prošlo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA