≫ 

Kad komentator izgovori prezime odmah vam pada na pamet Superliga: Ušli su u legendu srpskog fudbala

Celu ili skoro celu svoju karijeru su proveli špartajući po fudbalskim terenima u Srbiji

  • 1

Teško da ima klinca u Srbiji koji trenira fudbal i ne mašta da igra za najveće klubove na svetu. Mnogi od njih čak i pre svoj 20 godine odlaze iz Srbije u potrazi za svojim fudbalskim snom, to je, štaviše, postalo i neko pravilo.

Vrlo retko se dešava da neki od njih dočekaju recimo 25. godinu života na superligaškim terenima u Srbiji.

Međutim, postoji neka grupa igrača koji su celu ili makar veći deo svoje karijere proveli uglavnom braneći boje superligaša. Oni su na neki način postali i sinonim za domaći fudbal.

Tako smo pre nekoliko godina imali Vladimira Torbicu iz Spartaka, pa tu možemo svrstati i Nenada Milijaša iz Crvene zvezde, te rekordera i legendu Partizana Sašu Ilića...

Baš kao što su oni nekada, isto tako i sada superligaškim terenima špartaju neki igrači koji su postali i prva asocijacija za Superligu.

Recimo, ne morate ni da gledate TV, dovoljno da vam je uključen ton i da čujete komentatora kako na primer izgovara prezime Gavrić, Drinčić, Bojović i odmah znate da se radi ili o prenosu utakmice ili nekom pregledu Superlige.

Trenutno u najvišem rangu domaćeg fudbala igra i dalje nekoliko igrača koji su postali takoreći kultni fudbaleri Superlige, a koji su to možete pogledati u videu na početku teksta!

Video: Komične situacije na mečevima za koje se sumnja da su namešteni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA