≫ 

Preminuo Milan Kosanović: Bivši trener Zvezde i sportski direktor Voše izgubio bitku s koronom

Sportski direktor Vojvodine izgubio bitku u KBC-u u Novom Sadu prema rečima portparola kluba sa Karađorđa

  • 18
Milan Kosanović, Crvena zvezda, Liverpul Foto: Nikola Jovanović

Sportski direktor Vojvodine Milan Kosanović (50) preminuo je u Kliničko-bolničkom centru u Novom Sadu od posledica korona virusa, potvrdio je Telegrafu PR novosadskog kluba Miloš Subotin, koji je pojasnio i da su u klubu već održali sastanak vezan za sahranu i komemoraciju sportskog direktora kluba.

Nekadašnji asistent Vladana Miljevića u Crvenoj zvezdi, prebačen je u sredu na bolničko lečenje, zbog komplikacija izazvanih korona virusom i nalazio se na intenzivnoj nezi.

Kosanovićevo zdravstveno stanje, posle prvih simptoma, iznenada se zakomplikovalo. Praćeno povišenom telesnom temperaturom, iziskivalo je hitnu hospitalizaciju i intezivni nadzor medicinskih radnika.

Kosanović se prošle jeseni vratio u Srbiju iz Saudijske Arabije, gde je asistirao Vladanu Milojeviću, upravo zbog zdravstvenih problema.

Početkom godine dobio je maksimalno poverenje da reorganizuje sportski sektor Vojvodine gde je radio kao sportski direktor, a ranije je vodio omladinsku školu novosadskog kluba, kratko bio angažovan i kao selektor u Fudbalskom savezu Srbije.

Kao asistent Veljka Paunovića učestvovao je u osvajanju Svetskog prvenstva za omladince 2015. godine na Novom Zelandu.

Video: Kako sam pre Salcburga znao da ćemo igrati Ligu šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda

    13. maj 2021 | 14:50

    Nije kraj... govorio je ovaj covek sve dok nismo usli u ligu sampiona... Pocivaj umiru

  • Ssss

    13. maj 2021 | 14:51

    Saucesce porodici. Uvek vedrog duha, nasmejan sa igracima, a pre svega veliki strucnjak, takvog ce ga pamtiti navijaci Zvezde.

  • Bgd

    13. maj 2021 | 15:02

    Odlaze ljudi.....Voleo bih da čujem komentar onih koji tvrde da je korona zapravo malo jača prehlada koju će "preležati".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA