≫ 

Stanković biranim rečima pričao o Kosanoviću, a onda otkrio kada se Katai vraća u tim

Trener Zvezde istakao da on i svi igrači žele da "donesu" rekord kući

  • 0
Dejan Stanković i Aleksandar Katai Foto: MN Press

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković u najavi utakmice sa Bačkom izlaganje je započeo time što je izrazio saučešće porodici Kosanović.

- Izgubili smo velikog ljubitelja fudbala, profesionalca i svima će nam faliti, pogotovo Crvenoj zvezdi, jer je sa Vladanom Milojevićem doneo mnogo radosti našem klubu i navijačima - počeo je Stanković i osvrnuo se na meč.

Fudbaleri Crvene zvezde minut ćutanja Printskrin: FK Crvena zvezda

- Svi igrači su na raspolaganju. Radimo predano, što zbog završetka sezone, što zbog plana i programa, jer hoćemo da na odmor odemo sa zdravom snagom i da kada se igrači vrate, ipak ostane još „benzina“ u nogama. Ne želim da budemo prazni na startu sledeće sezone.

Katai bi u meču sa Bačkom zabeležio 100. nastup u dresu Crvene zvezde, i postao osmi fudbaler u timu kojem je to pošlo za rukom.

- Svi znaju ko je Aleksandar Katai i suludo je trošiti reči o njemu. On je svestan koliko je važno i odgovorno biti lider Crvene zvezde. Značajno za njega je da se vrati u tim, jer je preskočio deo takmičarske sezone iz opravdanih razloga, tako da mi je drago što se vratio u trenažni proces i takmičarski ritam. Videćemo kako će se osećati sutra, tako da svaki minut, ukoliko bude igrao, će mu značiti.

Zvezda bi pobedama nad Bačkom i Metalcem, postavila svetski rekord u broju osvojenih bodova u jednoj sezoni.

- Za fudbalere je najveća motivacija što nose dres Crvene zvezde. Što se rekorda tiče, sve što uspemo da „donesemo kući“ ćemo rado prihvatiti. Želimo da budemo pravi, igramo dobar fudbal i nastojimo da je koncentracija uvek prisutna. Sve ono dodatno će nam dobro doći - podvukao je Stanković.

Video: Stanković je bio besan na igrače na poluvremenu: Neka vam oni kažu šta sam im rekao!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA