≫ 

Ostade Mesi, ali ode ceo tim: Barselona pravi veliki remont, naredne sezone će biti neprepoznatljivi

Katalonci žele da se iskupe za prilično loše rezultate iz ove takmičarske godine

  • 3
Lionel Messi, Lionel Leo Mesi Foto: Tanjug/AP

Ogromne promene su na pragu u Barseloni. Ekipa koja je ove sezone došla samo do trofeja u Kupu Kralja, malo je verovatno da će to učiniti u španskoj Primeri, dok su u Ligi šampiona već odavno napustili takmičenje. Stoga u Kataloniji žele da naprave preokret, kako iduća takmičarska godina ne bi bila identična kao tekuća.

Već je dogovoren dolazak dve zvezde Mančester sitija. Posle isteka ugovora će pristići Erik Garsija, ali i Serhio Aguero, što bi Ronaldu Kumanu moralo da donese dodatni prostor za manevar, koji ove takmičarske godine nije imao. Uz to, videli smo veliki broj promašaja kada je reč o pojačanjima, kakav je bio Miralem Pjanić, koji gotovo da nije ni kročio na teren.

Španski mediji pišu da je čak 14 igrača blizu da napusti klub, uključujući Miralema Pjanića, koji će biti vraćen Juventusu. Barselona želi da rezervnog golmana Neta zameni Đanluiđijem Bufonom, ali je pitanje da li će iskusni "lisac" rešiti da se priključi Kataloncima, pošto je nagovestio da će konačnu odluku doneti za dve nedelje.

Ono što treba dodatno naglasiti jeste da Barsa samo želi da se otarasi Samjuela Umtitija, Filipea Kutinja, Juniora Firpa, Mateusa Fernandesa, Martina Brejtvejta, a da uz to sakupi novac prodajom Klemena Lenglea, Usmana Dembelea, Antoana Grizmana, Serhija Roberta, Rikija Puđa, Konrada i Trinkaa.

Sve to znači da Lionel Mesi definitivno neće otići, a šuška se da sam Argentinac ima spisak želja koga bi voleo da vidi u Barseloni. Ubrzano se radi na potpisu Žoržinja Vajnalduma, a svima je velika želja da vide Erlinga Halanda u dresu Katalonaca. Pitanje je da li će se to ostvariti, jer ga jure i neki drugi veliki klubovi, a ko zna da li će Barsa imati dovoljno novca da ga plati Borusiji.

Čelsi čeka finale Lige šampiona, ali FA kup je izuzetno cenjen u Engleskoj, pa će današnje (18.15) finale s Lesterom biti vrlo važno za tim Tomasa Tuhela. Kvota na keca je 2,00, na iks 3,40, a na pobedu Lestera 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Lester.

Video: Mirko Ivanić daje gol nonšalantno kao Firmino na Enfildu - bez gledanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ebre

    15. maj 2021 | 10:58

    Ova vam.je dobra Promasaj Miralem Pjanic A ova konjina Kuman je najveci promasaj

  • Bogut

    15. maj 2021 | 11:32

    Haland dolazi kod mene u Bogutovac, provereno ja finansiram

  • vk

    15. maj 2021 | 12:08

    Da se ja pitam prodao bi ja celu odbranu i golmana i kumana sa njima odbrana je trula stara i spora

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA