Posle psovanja majke na srpskom, Albanac iz Lidsa se plazio protivniku

Istina, nakon što ga je rival pljnuo dok je ležao na travi

  • 0

Ezgdžan Alioski, Makedonac albanskog porekla, proteklih nedelja je jedan od najzapaženijih fudbalera Lidsa i to ne samo po fudbalskom umeću (asistencije sa levog krila) već i po ponašanju na terenu.

Čudan temperament popularnog Đanija postao je prethodnih sezona simpatičan navijačima Belih od Čempionšipa do Premijer lige, a Alioski je nastavio da ih uveseljava i ove subote na utakmici sa Barnlijem u kojoj su puleni Marsela Bijelse slavili kao gosti sa 4:0.

Sporan detalj dogodio se u 70. minutu kada je Dvajt Meknil faulirao Alioskog i tom prilikom ga čak i pljunuo dok je reprezentativac Makedonije ležao na zemlji.

Alioski se potom pridigao, a dok je Meknil izlazio iz igre plazo mu se na sebi svojstven način. Njegov potez izazvao je čak i prekid od nekoliko minuta u kome su Šon Dajš, Marselo Bijelsa i glavni i četvrti sudija odlučili da smire strasti i privedu utakmicu kraju.

Video: Šta uradi Popović?! U svom šesnaestercu dao loptu direktno u noge igraču Voždovca, imao je sreće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA