≫ 

Pazarci grme novim saopštenjem: Dok Karadžići i Simovići kroje tabelu, našem fudbalu nema spasa

Na tapetu kluba našao se sudija Novak Simović, ali i predsednik Sudijske komisije

  • 33
FK Novi Pazar Foto: MN press

Čelnici Novog Pazara izdali su još jedno oštro saopštenje u kom su direktno prozvali sudiju Novaka Simovića da ih je oštetio na meču protiv Metalca!

Pazarci su u subotu popodne odigrali 1:1 u Gornjem Milanovcu, a na Simovića su kivni zbog toga što im nije svirao penal u finišu.

- Novi Pazar je po ko zna koji put oštecen u ovoj sezoni, ovoga puta u režiji sudije Simovica koji nije svirao čist penal u finišu utakmice za nas tim. Duboko smo svesni da nismo miljenici fudbalske organizacije, a naročito njenog sudijskog dela, na čelu sa Milanom Karadžićem, ali smo bar očekivali da u završetku sezone imamo pošteno suđenje. Nažalost, Pazar to neće doživeti u ovoj sezoni i svedoci smo udruženog poduhvata svih da se Pazar izbaci iz Super lige, po svaku cenu - stoji u saopštenju.

Dalje se indirektno navodi da bi Milan Karadžić, ali i neke sudije, prema njihovim rečima trebalo da budu sklonjeni na kraju sezone.

- Na svu sreću, najneregularnije prvenstvo u istoriji našeg fudbala se završava sledeće nedelje, čime će prestati dalja blamaža FSS, a čvrsto se nadamo da će mnoge sudije potražiti drugi posao posle sramne epizode u ovom prvenstvu. Ako nam je Simović jedan od najboljih sudija, kakvi li su tek oni najgori. Dok Karadžići, Simovići, Ilići, Živkovići kroje superligašku tabelu, našem fudbalu spasa nema - poručuju Pazarci.

Podsetimo, Novi Pazar je prvi ispod crte pred poslednje kolo, ali će ostati u Superligi ukoliko savladaju Napredak kod kuće.

>>> Još dva kola nade za Real da može do titule. A može samo ako uzme šest bodova, a Atletiko ne pobedi u oba kola. Real danas (18.30) ima teško gostovanje Bilbau, a kvota na dvojku je 1,55, dok je dupla šansa 1X 2,44. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bilbao - Real Madrid.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    16. maj 2021 | 09:06

    A kako ste usli sa sredine tabele trece lige u prvu?

  • YYY

    16. maj 2021 | 09:20

    Sta se samo vi bunite? Da li se secate kako ste uopste usli u ovu ligu? Kao devetoplasirani u Prvoj ligi Srbije. Sramota! Na kraju krajeva, pobedom kuci u zadnjem kolu ostajete jer ste bolji u medjusobnim duelima sa Radnickim!

  • Ivan

    16. maj 2021 | 10:57

    Prvenstvo je prestalo da bude regularno onog trenutka kada ste vi, kao desetoplasirani, kupili mesto u najjacem rangu takmicenja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA