≫ 

Nikolić u drami ostao bez Lige šampiona - Lokomotiva u totalnoj ludnici završila iza Spartaka!

Lokomotiva je, uz dva igrača više na kraju, uspela da slavi protiv Urala, ali nije bilo drugog uslova, a to je da Spartak ne uzme bod u Groznom - što se ipak desilo

  • 13
Marko Nikolić Foto: Profimedia/Sputnik

Kakva šteta i kakva ludnica! Srpski trener Marko Nikolić neće igrati Ligu šampiona sa Lokomotivom iz Moskve pošto je u dramatičnoj završnici Spartak iz Moskve stigao minus od 2:0 protiv Ahmata (2:2) i ostao na poziciji koja vodi u elitno evropsko takmičenje.

Lokomotiva je, uz dva igrača više na kraju, uspela da slavi protiv Urala 1:0, ali nije bilo drugog uslova, a to je da Spartak ne uzme bod u Groznom - što se ipak desilo.

U jednom momentu, sve je toliko bilo sjajno za Nikolićev tim da su svi pomislili da će idealan razvoj događaja poslati Lokose u Ligu šampiona.

Da bi Lokomotiva i mogla da razmišlja o tome, Spartak je morao da izgubi na gostovanju Ahmatu, što je prilično realno bilo posle prvih 45 minuta.

Vladimir Iljin je u 20. i 31. minutu doneo 2:0 domaćinu u Groznom i nada se probudila za Nikolićeve momke koji su na kraju prvom poluvremena imali i igrača više.

Malo po malo, nervoza je rasla u redovima Lokomotive, gola nije bilo, dok su stizale vesti sa juga Rusije da je Spartak umanjio prednost u 54. minutu preko Kvinsija Promesa.

Ređale su se šanse, Nikolić nije mogao da veruje šta su njegovi izabranici promašivali, ali onda je sedam minuta pre kraja susreta stigla informacija da je Viktor Mozes pogodio za 2:2 protiv Ahmata i da više ništa ne zavisi od same Lokomotive.

Lopta u mreži Urala je nekako uspela da se zakotrlja nakon što ju je Smolov prihvatio na nekih sedam metara sa boka, produžio do Ribčinskog koji je u gužvi uspeo donese pobedu. Ali, jalovu.

Nikolić je osvojio Kup Rusije pre nekoliko dana, ali nije uspeo da ulepša ovosezonski uspeh, tako da su već počele priče o njegovom odlasku iz Moskve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    16. maj 2021 | 15:15

    Eh da je tamo tole možda bi bio i prvak države ovako 3~4 mesto nema toleta i mujaže...

  • ?

    16. maj 2021 | 16:04

    da je spartak izgubio lokomotivi nije zagarantovana liga sampiona vec bi igrali kvalifikacije za istu

  • njegov menadzer

    16. maj 2021 | 15:59

    kaze preuzima juventus ili nemacku reprezentaciju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA