≫ 

Posle titule omladinaca, u Zvezdi jasni: Imamo ozbiljnu budućnost, najbolja deca su ovde

Očekuje se da neko od bisera pojača u budućnosti redove prvog tima

  • 1
Omladinci Crvene zvezde Foto: Instagram/crvenazvezdafk

Omladinci Crvene zvezde treći put uzastopno postali su šampioni Srbije, tako što su pred poslednja dva kola pobegli rivalima na nedostižnih devet bodova prednosti, a direktor fudbalske akademije Dragan Mladenović istakao je nakon velikog uspeha da je prioritet razvoj igrača.

- Borili smo se tokom čitave sezone. Prioritet nam nije bilo osvajanje šampionske titule, već razvoj igrača. Mogu da kažem da smo u tome u potpunosti uspeli i da su najbolja deca u Crvenoj zvezdi. Rezultat je došao kao posledica rada u prethodnih 3-5 godina. Bilo je dosta debitanata, tri igrača koja su 2005.godište, kao i nekolicina njih 2004. Iako su najmlađi u prvenstvu, pokazali su karakter i kvalitet -  naglasio je Mladenović.

Očekuje se da neko od bisera pojača u budućnosti redove prvog tima.

- Što se tiče njihove budućnosti u prvom timu, to je pitanje za ljude koji vode klub, pre svih sportskog direktora Mrkelu, trenera Stankovića i direktora Terzića. Moj, kao i zadatak svih ljudi koji rade u Omladinskoj školi je sprovođenje programa koji smo zacrtali. Radimo ono što je do nas, a ono što mogu sa sigurnošću da kažem je da Crvena zvezda ima ozbiljnu budućnost - smatra Mladenović.

Video: Nema samo top u nogama, nego i snajper: Nova golćina Njegoša Petrovića s 20 i kusur metara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    17. maj 2021 | 08:50

    Tako je, deca su nam odlična! A onda dovedemo Falka, Bakajoka, Odadu i razne anonimuse da ovim zlatnim dečacima zauzmu mesto!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA