Određene sudije za 2. meč finala između Zvezde i Budućnosti: Srbin, Crnogorac i Slovenac dele pravdu

Drugi meč je na programu od 20.30 u utorak u Pioniru

  • 3
Ilija Belošević Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda i Budućnost će u utorak od 20.30 odigrati drugi meč finalne serije. Posle dreamatičnog prvog meča koji je Zvezda dobila posle neizvesne završnice, klubovi se pripremaju za novi meč.

ABA liga je odredila i sudije za meč broj dva, pa će tako sudijsku trojku činiti Ilija Belošević, Miloš Koljenšić i Milan Nedović. Belošević je sudija koji deli pravdu pod zastavom Srbije, Koljenšić je Crnogorac, a Nedović je registrovan kao Slovenac.

Prvi meč serije doneo je veliku borbu, ali i tenziju, jer je Zvezda pustila navijače na tribine, uprkos tome što je na snazi zabrana okupljanja navijača, i zbog toga je ekspresno kažnjena od strane Komunalne milicije.

Nema sumnje da će sudije čekati pune ruke posla i u drugom meču, koji je na programu u Pioniru u utorak od 20.30, a zvanično i taj meč treba da se odgra pred praznim tribinama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    17. maj 2021 | 16:09

    Са оваквим судијама милогорци и фрањевци не треба да брину....

  • Vladimir

    17. maj 2021 | 18:57

    Znači kaznjena je sa 200 dinara po navijaču. Zasto nisu kaznjeni pojedinacno navijaci? Vazno je samo da vi napisete kako je "komunalna" odreagovala azurno. Kada upadne u kafanu svakog gosta upiše...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA