≫ 

Ćavi stigao u Barselonu i počeo pregovore oko preuzimanja tima

Legendarni kapiten Blaugrane vodi tim Al Sada, ali ima klauzulu da može da ode u Barsu

  • 0
Ćavi Ernandez Foto: Printscreen/You Tube/iera HDTV

Prema španskom izdanju "Sport", legendarni igrač kluba Ćavi Ernandez je danas stigao u Barselonu, na odmor na kojem će takođe videti i šefa svog kluba Al Sad da "unapred pregovara" oko povratka u Blaugranu kao menadžer.

Sport izveštava da će Ćavi ‘iskoristiti’ praznike i da su moćnici La Lige trenutno "uronjeni" u pregovore sa legendom svog kluba.

Ćavi je napustio Kataloniju u leto 2015. godine i prešao u Al-Sad, a španska fudbalska legenda tada je započela svoju menadžersku karijeru sa katarskim klubom.

Sport dodaje da je Ćavi upravo obnovio ugovor sa Al Sadom do 2023. godine, u potezu koji je potaknut ishodom predsedničkih izbora u Barseloni, sadrži klauzulu koja mu omogućava da preuzme Barsu.

Detaljno je da razgovori sa Ćavijem nisu usredsređeni samo na „ekonomski aspekt“, s tim što je 41-godišnjak već razgovarao sa direktorom Mateu Alemaniem oko planiranja sastava uoči sledeće sezone.

Ishod predsedničkih izbora u klubu mogao bi imati ogroman uticaj na Ćavijev povratak, čini se kao da je bivši veznjak bio više usklađen sa obećanjima koja je dao Viktor Font,  a ne Žoan Laporta koji je pobedio na glasanju, iako je potonji otvoren za povratak bivšeg kapitana.

Kuman, još jedna legenda u Barseloni koji je konačno imao priliku da upravlja timom prošlog leta, doživeo je težak početak karijere kao šef, ali je usmerio brod i na kratko nagovestio nadu.

Barselona je ovog vikenda izgubila od Granade, remizirala protiv Levantea i kolabirala od Selte Vigo. Rezultat koji je srušio njihove šanse da pobede rivale Atletiko i Real Madrid za titulu La Lige.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA