≫ 

Legendarni Stoičkov kaže da je Barsa zbog Grizmana ispustila trofej: "Nema ga u većim mečevima"

Samo je protiv Atletika uspeo da postigne gol Francuz od sastava iz gornjeg dela tabele Primere od kako je došao u Barselonu

  • 1
Antoine Griezmann, Antoan Grizman kikice frizura Foto: Tanjug/AP

Barselona je ispala iz šampionske trke, pošto je Atletiko Madrid odneo pobedu protiv Osasune, tako da njihov poraz od Selte na domaćem terenu nije imao neku preveliku težinu. Ruku na srce, moraće da se čuvaju Sevilje, koja bi u slučaju novog kiksa Katalonaca mogla da ih preskoči na trećem mestu na tabeli.

U poslednjih pet kola sakupili su svega pet poena od mogućih 15, a nakon te utakmice oglasio se ni manje, ni više nego Hristo Stoičkov, koji je uperio prst prema Antoanu Grizmanu, za kojeg tvrdi da je mogao da uradi znatno više. Naročito u onim većim utakmicama.

- Svi sada govore da je Kuman glavni krivac, ali nije sve do njega. Imate 11 fudbalera koji igraju na terenu, a u Barseloni se ne priča mnogo o tome kako igrate protiv timova iz sredine tabele... Grizman nije postigao pogodak ni protiv Liverpula, ni protiv Juventusa, PSŽ-a, Real Madrida ili Atletika. A košta mnogo novca - rekao je Stoičkov za meksički TUDN.

Gledajući Grizmanov učinak od kako je prešao iz Atletika u Barselonu tokom 2019. godine, čuveni fudbaler zaista ima pravo. Sva 34 gola koja je postigao Francuz "došla su" protiv timova koji su smešteni u donjem delu tabele, poput Eibara ili Hetafea. Od svih sastava iz samog vrha, uspeo je da postigne gol jedino protiv Jorgandžija u Superkupu Španije 2020. godine, ali je Barsa taj meč izgubila rezultatom 3:2.

Grizman prolazi kroz zaista težak period u Barseloni, pošto se nije pokazao kao dostojan naslednik Lionela Mesija za neke naredne godine. Svi su se u katalonskom klubu nadali da će se to desiti prilikom njegovog dolaska.

Video: Golman Voždovca precenio svoju brzinu i daljinu lopte: Natho pre njega stigao do nje i prevario ga!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    19. maj 2021 | 08:13

    Jok kad mu vidim ovu kosu poslao bih ga u zambiu da igra fudbal

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA