≫ 

Real otpisao Jovića: Prodaje Srbina i još 7 igrača da bi skupio novac za transfer Embapea

Madriđani ne nameravaju da više šalju igrače na pozajmice, već će insistirati na njihovoj prodaji

  • 1
FK Real Madrid Foto: Tanjug/AP

Real Madrid priprema uveliko planove za letnji prelazni rok, gde je glavna meta Kilijan Embape, a da bi se to ostvarilo, Madri]ani planiraju da popune budžet prodajama mnogih igrača koji nisu u daljim planovima.

Među njima je i Luka Jović, prenosi Marka, najuticajniji španski list, blizak Real Madridu. Luki Joviću bi ovo moglo da bude poslednje leto kao trener Reala, jer klub ne razmatra novu pozajmicu, već želi direktan transfer, pošto je prioritet da skupi dovoljno novca.

Jović se nije snašao u Madridu tokom dve i po godine, uglavnom je bio na klupi, a kada je dobijao priliku, nije je koristio, pa je na 32 utakmice u dresu "Kraljevskog kluba" postigao svega dva gola.

Nije uspeo ni projekat sa pojazmicom od šest meseci u Ajntrahtu, jer u svom bivšem klubu posle bljeska od dva gola na debiju, dugo nije mogao da zatrese mrežu, da bi na kraju sezonu završio kao rezervista uz učinak od četiri gola i dve asistencije na 18 mečeva.

Pored Jovića, na transfer listi se nalaze i Geret Bejl, Brahim Diaz, Dani Sebaljos, Hesus Valjeho, Kubo Takefuša, Borha Majoral, Reinijer.

Poraz Lestera od Čelsija otvorio je Liverpulu vrata Lige šampiona, a Redsi sada moraju da pobede u poslednja dva kola, poželjno uz što više golova. Večeras (21.15) gostuju Barnliju, a kvota na dvojku je 1,28, dok je na kombinazziju 2&3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barnli - Liverpul.

Video: Sofija o Lukinoj reakciji na vrele scene: Zar si morala u vešu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    19. maj 2021 | 11:47

    Od svih gore navedenih, najveći potencijal ima Kubo. Momak je mlad i ima stvarno dobru tehniku i brzinu u nogama. Samo ga neko još treba mentalno „pogurati“ i bio bi on top igrač.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA