≫ 

Stanković će dobiti astronomski bonus ako ponovo odvede Zvezdu u LŠ, nema izlazne klauzule

Imaće Dejan Stanković još neke vrlo lepe benefite kada je reč o novom ugovoru

  • 2
Crvena Zvezda - Partizan Foto: Nikola Tomić

Trener Dejan Stanković obavezao se na vernost Crvenoj zvezdi do 2024. godine i dobio povišicu, pošto će po slovu novog ugovora zarađivati 600.000 evra na godišnjem nivou (50.000 mesečno), piše Mozzart Sport. Vrlo solidna suma i za evropske okvire može da se posmatra i kao jedan vid nagrade za vrlu uspešnu sezonu temperamentnog stručnjaka i samo jedan poraz u zvaničnim mečevima.

Imaće Dejan Stanković još neke vrlo lepe benefite kada je reč o novom ugovoru. Posebno, ako Crvena zvezda treći put u klupskoj istoriji stigne do Lige šampiona. U tom slučaju Stanković će dobiti astronomski novac. Prema saznanjima MOZZART Sporta, on bi u tom slučaju bio nagrađen sa 500.000 evra.

Ozbiljan iznos, ali zanemarljiva stavka ako se zna da bi Liga šampiona Crvenoj zvezdi donela neto zaradu od 25.000.000 evra. Slične bonuse imali su i Stankovićevi prethodnici na klupi Crvene zvezde.

U slučaju da odradi ugovor do kraja Dejan Stanković bi postao najdugovečniji trener u novijoj istoriji Crvene zvezde. Međutim, i pored dogovora koji važi do 2024. godine teško je očekivati da će bivši as Lacija i Intera ostati do tada na Marakani. Interesovanje iz Italije već postoji, i ono bi moglo da dobije na intenzitetu u slučaju da Zvezdin šef stručnog štaba nastavi evropski progres.

Video: Dejan Stanković ponovo bodri košarkaše Zvezde u finalu plej-ofa protiv Budućnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Corso Como

    19. maj 2021 | 13:14

    On u Italiji ne bi trajao dugo kao ni ostali, tako da mu je Crvena Zvezda najbolja opcija, gde moze bez pritiska da radi i svoju viziju prenese na teren. Menjanje klubova je promasaj a kroz uspehe u Evropi, sto potvrdjuje i Diego Simeone a kroz rezultate u Evropi, ispisujes pricu i kult jednog vremena.

  • Srb

    19. maj 2021 | 11:35

    Sve je zasluzeno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA