≫ 

Ludilo u Italiji: Otac igrača Đenove razlupao trening-kamp Rome, uhapsili ga, fudbaler ga se odrekao

Đanluka Skamaka doživeo tešku neprijatnost

  • 0
Đanluka Skamaka Foto: Profimedia/LaPresse

Đanluka Skamaka, 22-godišnji fudbaler Đenove koji je na pozajmici iz Sasuola, doživeo je veliku neprijatnost pošto je njegov otac upao u trening-kamp Rome s bejzbol palicom i uništio je inventar.

Najpre je razbio prozore nekoliko automobila koji su bili na parkingu, a zatim je oštetio i kip vučice koji stoji usred kampa kao simbol Rome.

U momentu ludila Skamakin otac je krenuo i prema terenu, gde su u tom momentu igrale mlađe kategorije Rome. Svi su se uplašili pomahnitalog Skamake seniora, ali je policija uspela da ga savlada.

Sam fudbaler se oglasio na društvenim mrežama i ističe da je potresen, ali je istakao da se ograđuje svog oca, kao i da ga ne smatra člao porodice.

- Potreslo me je kad sam pročitao što se dogodilo. Ne mogu to da objasni - rekao je Scamca za talijanske medije i nastavio:

- Bolno mi je uopšte i da pričam o tome, ali možda ću morati. Moj otac ne živi s mojom majkom već dugo. Nisu razvedeni jer nikad nisu ni bili venčani. Odrastao sam uz majku i sestru i one su moja jedina porodica.

- S ocem sam se ponekad sretao, ali jedva da smo se viđali. Voleo bih priču o porodici da zadržim za sebe i tražim da to poštujete. Samo ću reći da moj otac nije imao ništa s mojom karijerom. Žao mi je i šokiran sam onim što se dogodilo, ali ja sa svojim ocem nemam nikakve veze - rekao je Skamaka.

Video: Sevalo je s one strane Dunava: Navijači niželigaša Palilulca napravili piro šou pored terena!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA