≫ 

Da li je ovo dokaz da Hari Kejn napušta Totenhem?

Počasni krug i aplauzi navijačima govore nešto...

  • 0
Hari Kejn Printskrin: Twitter/@Daily_Hotspur

Izgleda da je Hari Kejn odigrao svoj poslednji meč na stadionu Totenhema kao igrač tog tima! Barem se takav utisak stiče posle meča koji su Pevci u utorak veče izgubili od Aston Vile rezultatom 2:1.

Jer, Kejn je posle utakmice, tvrde engleski mediji, obišao počasni krug oko stadiona i aplaudirao malorojnim navijačima kojima je bilo dozvoljeno da uđu na tribine.

Navijači su ga dočekali ovacijama, čak su imali i transparent da je Kejn legenda kluba - što i jeste, jer je dete kluba i igrao je od 2009. godine uz odlaske na pozajmice.

Međutim, posle 240 mečeva i 165 golova, ali bez osvojenog trofeja, došlo je vreme rastanka i sam napadač je navodno pre nekoliko dana rekao čelnicima kluba da želi da ide na leto.

Pominje se odlazak u Real iz Madrida koji istovremeno juri i Kilijana Embapea, ali i ostanak u Premijer ligi. S tim da bi Kejn mogao da završi u Mančesteru. Pitanje je samo u kom delu grada - crvenom u Junajtedu ili plavom u Sitiju.

Video: Kakav velemajstorski potez Natha: Jednim driblingom izbacio celu odbranu, pa namestio gol Joviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA