≫ 

Bivši saigrač Matića heroj kluba: Vezista povređen branio svih 90 minuta, River dobio meč bez izmene

River morao da stavi Pereza na gol, jer su čuvari mreže pokošeni koronom

  • 2
Enco Perez Printskrin: Streamable

Oduvek je bio miljenik navijača Rivera, ali od sada će Enco Perez verovatno postati "božanstvo" kluba zbog onoga što je u radio u noći između srede i četvrtka.

Iako vezista po vokaciji, Perez je odigrao svih 90 minuta kao golman u trijumfu Rivera protiv Santa Fea u Kopa Libertadores (2:1) i na kraju je proglašen za igrača utakmice.

Morao je Perez na gol zato što očigledno nije bilo nikoga ko bi mogao da odgovori tom zadatku. Čak 20 igrača River Plejta su bili pozitivni na koronu i trener Marselo Galjardo je na raspolaganju imao samo 11 igrača.

Da se kojim slučajem neko od njih povredio, River bi morao da igra bez izmene zato što na klupi niko nije sedeo. A zanimljivo je to da je baš Perez igrao rovit, odnosno da se nije dovoljno oporavio od povrede tetive koju je imao.

Međutim, to mu nije smetalo da se uživi u ulogu golmana i malo mu je falilo da mrežu sačuva netaknutu. River je od 6. minuta imao 2:0, da bi Santa Fe u 73. došla do jedinog gola preko Osorija.

Vredi pomenuti i to da je Perez svojevremeno delio svlačionicu sa Nemanjom Matićem, iz vremena kada su obojica od 2011. do 2014. nosili dres Benfike. Argentinac je potom otišao u Valensiju, a od 2017. je u Riveru.

Video: Slavlje na Krovu, Rogan u suzama, Voždovac opstao: Rad ispao, igrači slomljeni leže na travi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    20. maj 2021 | 08:43

    Бивши саиграч Матића!? Зар није правилније Матићев бивши саиграч?

  • Ššššš

    20. maj 2021 | 12:08

    Ovde je bitnija vest da je čovek bio Matićev saigrač nego da je branio ceo meč i ako nije profesionalni golman

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA