≫ 

Nije dao gol tri meseca, a onda je stigao projektil: Prijović zablistao, u Zvezdi trljaju rukama

Podsetimo, srpski fudbaler je već na radaru crveno-belih za narednu takmičarsku godinu

  • 5
aleksandar prijović Foto: printscreen

Mnogo problema je imao Aleksandar Prijović sa formom u poslednjih nekoliko meseci. Međutim, danas je pokazao da nije izgubio svoje umeće sa loptom, pošto je postigao izuzetno efektan gol u pobedi Al Itihada nad Abhom (2:1).

U sedmom minutu, primio je loptu na oko 25 metara od gola rivala, uhvatio je volej i tako poslao neverovatan udarac ka golu rivala. On je završio u mreži, a to mu je bio prvi pogodak posle gotovo tri meseca pauze i šest vezanih mečeva na kojima nije uspeo da se upiše u listu strelaca.

U 72. minutu, Prijović je dobio i žuti karton, pa ga je trener veoma brzo izveo sa terena. Međutim, teško da će mu to mnogo smetati, pošto je Al Itihad izbio na treću poziciju na tabeli sa pet poena manje od Al Hilala na prvom mestu i bodom manje od Al Šababa na drugom.

Do kraja prvenstva su preostala još dva kola, što u teoriji znači da Al Itihad još može do titule, ali je daleko realnije da se "potuče" sa Šababom za drugo mesto na tabeli. Ono donosi dirketan plasman u Ligu šampiona Azije, dok treće vodi u kvalifikacije.

Sećamo se da je Prijović nedavno došao na radar Zvezde, koja želi da ga dovede u predstojećem prelaznom roku. On bi u tom slučaju mogao da pojača crveno-bele onog momenta kada se završi takmičenje u Saudijskoj Arabiji.

Video: Bogdan Bogdanović o potencijalnom trejdu, razlici između Atlante i Sakramenta i saradnji s Jangom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hulk

    20. maj 2021 | 21:59

    To, to. To nam nedostaje. Neko ko daje svaka 3 meseca po 1 gol. Toliko može i Borjan kad bi se malo potrudio.

  • Grobari

    20. maj 2021 | 21:20

    DOBAR POSAO ZA TERZICA!!!

  • Sveznalica

    20. maj 2021 | 21:23

    Od tih 3 meseca mesec ipo nisu igrali uopste zbog ramadana!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA