Barsa pustila Mesija i obradovala Dmitrovića: Hoće li Argentinac ponovo u akciju na jahti?

Kapiten "katalonskog kluba" dobio dozvolu da ide na odmor pre kraja sezone

  • 0
Lionel Mesi, jahta Foto: Profimedia

Čelnici Barselone odlučili su da naprave ustupak kada je u pitanju Lionel Mesi i pustili su ga da završi sezonu, iako je do kraja iste ostalo još jedno kolo!

Barsa za vikend igra protiv Eibara koji se bori za opstanak, ali Mesijevo prisustvo nije potrebno s obzirom na to da "katalonci" nemaju šansu da budu prvaci Španije. S druge strane, ovo je divna vest za srpskog golmana Marka Dmitroviuća koji će imati nešto lakši posao zbog neigranja Argentinca.

Mesiju u klubu izašli u susret svom kapitenu koji ide na raniji odmor sa porodicom, jer ga kasnije čekaju i pripreme za Kopa Amerika. Podsetimo, Argentina je ostala domaćin pomenutog takmičenja nakon odluke CONMEBOL- da isto oduzme Kolumbiji.

Ono što Mesija očekuje nedugo posle odmora jeste i nova runda pregovora sa Barselonom, jer mu važeći ugovor ističe ovog leta.

Španski mediji se piutaju i gde će Mesi letovati ove godine, odnosno da li će se ponovo uputiti ka Ibici gde je prošle godine boravio sa Luisom Suarezom i Seskom Fabregasom.

Podsetimo, Mesi i supruga Antonela su tih dana i te kako bili na meti "paparaca" koji su slučajno uhvatili ženu u toplesu dok su jurili poznati par. Kako je to izgledalo prošle godine, gde je i Antonela dominirala izgledom, pogledajte na fotkama ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA