≫ 

Suma, Srbine! Partizanov vezista neće da igra protiv tzv. Kosova

Vezista crno-belih planira da preskoči junske obaveze u reprezentaciji

  • 19
Sejduba Suma, FK Partizan Foto: MN Press/Marko Metlaš

Uprkos činjenici da ga je selektor Gvineje uvrstio na spisak za predstojeće prijateljske utakmice među kojima je i ona sa selekcijom tzv Kosova 8. juna, Sejduba Suma neće na njima učestvovati, saznaje Telegraf.rs.

Ofanzivni vezista crno-belih je već nekoliko nedelja povređen i nije u konkurenciji za tim Aleksandra Stanojevića, a pitanje je i hoće li se oporaviti za finale kupa sa Crvenom zvezdom koje se igra 25. maja.

Samim tim velika je verovatnoća da se neće odazvati ni na poziv u nacionalni tim i da neće morati da nastupi na meču sa tzv. Kosovom koji se igra u Turskoj.

Suma ima probleme s povredom mišića, a od namere da se odazove u nacionalni tim odvratila ga je i činjenica da bi morao da propusti dobar deo uvodnih priprema crno-belih za sledeću sezonu.

Tako će Suma spojiti "lepo s korisnim" i izbeći eventualne osude javnosti sa kojima bi se susreo da je prihvatio poziv i nastupio na utakmici sa tzv. Kosovom.

Video: Goool! Partizan u finišu meča preko Sume poveo protiv Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ?

    21. maj 2021 | 23:05

    nacionalni tim nece igrati protiv kosmeta posto njihova drzava nije priznala kosovo i metohiju (kosmet)

  • Pele

    21. maj 2021 | 23:16

    Gvineja beše jedna od onih država koje su povukle priznanje Kosova ?

  • rezim

    22. maj 2021 | 08:22

    Prije 2 mjeseca napisao sam da Suma nece igrati u finalu kupa..naveo sam da ce bit povrijedjen ili ce imati crveni ..i evo potvrde moga razmisljanja kako ce uprava Partizana izdati klub.Kako je moguce da je povrijedjen a ne igra zadnjih 10 utakmica..jel to zaradjivao utovarajuci kamen da plati stanarinu radi koje je i Japanac pred finale otisao..KO TO SASTAVLJA tim partizana protiv projekta za kup

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA