Ovo su premije Partizana za pobedu nad Zvezdom u finalu Kupa

Još na početku sezone u Humskoj su utvrđene nagrade za osvojene trofeje

  • 23
FK Partizan - Vojvodine Foto: MN Press

S obzirom na činjenicu da su iz šampionke trke ispali još jesenas i pre dolaska Aleksandra Stanojevića, fudbalerima Partizana je trofej u Kupu bio i ostao jedina realna opcija za tekuću sezonu, pa će shodno tome biti i nagrađeni, ukoliko, naravno, sutra (19.00, Arena sport) ostare uspeh u finalu sa Crvenom zvezdom.

Prema klupskom pravilniku, ustanovljenom još pre početka sezone, igrači crno-belih će za pobedu biti nagrađeni premijom od 10.000 evra.

Naravno, neće svi igrači u kadru dobiti pomenutu sumu novca, već će ona biti podeljena shodno minutaži u proteklom delu takmičenju u Kupu Srbije.

Finale kupa, Zvezda Partizan, medjusobni skor, statistika Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: MN Press

Tako će maksimalni iznos inkasirati fudbaleri koji su izneli najveći teret u duelima sa Bačkom (2:0), Metalcem (1:0), Voždovcem (4:0) i Vojvodinom (1:0), dok će igračima koji nisu bili starteri, odnosno onima koji su ulazili sa klupe, premija biti određivana srazmerno minutaži (50 odsto, 70 odsto...).

S obzirom na činjenicu da su plate igračkog kadra i Radne zajednice u Humskoj, bez obzira na teško vreme tokom pandemije, redovne, fudbaleri bi u slučaju u finalu Kupa uspeha mogli dodatno dobro da zarade.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Божа 12 треф

    24. maj 2021 | 12:04

    Џаба вам новци синовци, Звезда узима дуплу круну.

  • Sale

    24. maj 2021 | 11:36

    Kakve premije nisu ništa osvojili a i ovo neće

  • Zoran

    24. maj 2021 | 12:25

    Partizanovac sam ali realni.Uz ovakvog trenera I ovakve igrace nema sanse.Ko da da gol,L.Markovic koji nezna sta mu je leva a sta desna noga,mali Stevanovic koji dribla dok ne izgubi loptu,spori Jojic itd.Odbrana nula,CrnogorskI dvojac najveca rupa u ekipi.Nek nam je bog na pomoci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA