≫ 

Kakva odluka Enrikea: Španci idu na EURO bez igrača Reala

Čak ni Serhio Ramos, igrač sa najviše nastupa u selekciji Španije neće biti na raspolaganju nacionalnom timu na kontinentalnoj smotri

  • 2
Serhio Ramos Foto: AP/Tanjug

Selektor reprezentacije Španije Luis Enrike saopštio je u ponedeljak spisak od 24 igrača na koje računa za Euro, a među njima nema najiskusnijeg, najboljeg defanzivca, kapitena i ikone Furije - Serhia Ramosa!

Enrike je u obraćanju novinarima pojasnio situaciju sa Ramosem, rekavši da je mdoneo tešku odluku zbog činjenice da je defanzivac Madriđana neko vreme van trenažnog procesa te da nije u najboljoj formi za napore koje iziskuje takmičenje kao što je Evropsko prvenstvo.

- Očito da je razlog što ga nema na spisku to što i dalje ne može da trenira punim intenzitetom sa ostatkom tima. Odluka nije bila laka, razgovarali smo sinoć, ovo je teška situacija za njega, ali je podneo sve kao profesionalac. Teška je ovo odluka i za mene, ali će uvek gledati ono što je najbolje za reprezentaciju - rekao je Enrike.

Pogledajte i za koje se igrače odlučio Enrike, uz napomenu da u stasvau nema nijednog igrača Reala.

Golmani: Unai Simón, David de Gea, Robert Sánchez.

Odbrana: Hosé Gaja, Đordi Alba, Pau Tores, Ejmerik Laporte, Erik Garsija, Diego Ljorente, Cezar Aspilikueta, Markos Ljorente.

Vezni red: Busquets, Rodri, Pedri, Thiago, Koke, Fabián.

Napad: Dani Olmo, Ojarzabal, Morata, Đerard Moreno, Feran Torres, Adama Traore, Sarabia.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA