≫ 

"Silujte me ako ne uzmemo Kup": Stojkovićeve reči odzvanjale Humskom pred Zvezdu

Za golmana PArtizana sutrašnji okršaj sa Zvezdom je skoro pitanje života

  • 42

Ako je suditi prema porukama koje stižu iz tabora Partizana pred sutrašnje Kup finale sa Zvezdom (19.00), za njih je okršaj na Marakani od životne važnosti!

Takav utisak posebno isijava iz izjave Vladimira Stojkovića koji je hladne glave poručio da "ovaj Kup trofej mora uzeti".

- Mislim da pre svega nemaju neki prisitak, i ne treba da ga imaju - kaže Stojković na pitanje da li misli da njegovi saigrači imaju pritisak zbog važnosti sutrašnje utakmice.

- Uradili su previše ove sezone, vezali su toliko pobeda, i ja sam kao kapiten posnosan, kao i šef. U nekim drugim vremenima bi ove pobede sigurno donele titulu - u svom stilu će golman Partizana.

Potom je ispalio reči koje će sigurno uliti dodatnu dozu adrenalina njegovim saigračima, ali i navijačima Partizana. Reči koje odzvanjaju Humskom danas.

- Ja mislim da na njima ne treba da bude pritisak. Šta god da se desi, ja sam krivac, i ja sam taj koji će preuzeti sve na svoja leđa, sve! I mene, što se kaže žargonski, silujte ako ne uzmemo kup. Ja ovaj kup moram da donesem. Mislim da oni (saigrači) nemaju nikakav pritisak i da je sve na meni - poručio je Stojković, kome je Stanojević dobacio:

- Daj i meni malo Stojke (pritisak) - oglasio se trener Partizana, nasmejao sve prisutne i pomalo olabavio atmosferu posle Stojketovih preozbiljnih reči.

Na pitanje da li bi voleo da penali odluče pobednika, Stojković je dao kratak odgovor:

- Ako budu penali, osvojićemo sigurno, voleo bih i pre toga da se završi, dugo je 90 minuta i produžeci, ali svakako sam na rapsolaganju šefu za i da izvedem penal.

Crvena Zvezda - Partizan Foto: Nikola Tomić

Video: Stojković pozvao Piksija na derbi: Ima i u Partizanu neki Marković i Jojić za reprezentaciju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA