Lids čuva svog "ludog" bisera na klupi: Bijelsa dogovorio saradnju na još godinu dana sa Jorkšircima

Čeka nas samo zvanična potvrda

  • 0
Marselo Bijelsa Foto: Printscreen/You Tube/Leeds United

Niko nije ni najmanje posumnjao. Marselo Bijelsa i Lids junajted uspešno su završili pregovore, prema pisanju britanskih medija, što znači da će iskusni argentinski trener i naredne sezone predvoditi dobro poznati klub iz Jorkšira.

Uskoro se očekuje zvanično saopštenje kluba koje treba da potvrdi ostale detalje, a prema "Miroru" ono će uslediti najverovatnije tokom ove nedelje. Moraće ipak navijači Lidsa da čekaju na ivici svojih sedišta dok se to ne desi, pošto je "ludi" Bijelsa prethodni ugovor potpisao bukvalno 24 časa pre početka sezone.

Prethodnih dana mediji su između ostalog izveštavali o pregovorima dve strane, a ujedno su citirali argentinskog stručnjaka.

- Ne mogu da kažem da sam sa čelnicima kluba analizirao sve kako bismo nastavili dalje. Ali iskreno, nemam alternativne opcije. Ne razmatram nijednu drugu ponudu - istakao je Bijelsa.

Bilo kako bilo, ostanak Argentinca mnogo bi značio ekipi Lidsa. Pored toga što je sistem već ustanovljen u klubu, zna se red i disciplina, čime je ekipa iz Jorkšira čak bila blizu borbe za Evropu ove takmičarske godine. Ne bi uopšte bilo čudno ukoliko bi naredne sezone taj cilj ostvarila.

Video: Stojkovićeve reči odzvanjale Humskom pred Zvezdu: Silujte me ako ne uzmemo Kup

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA