Ništa od Rajkovićevog transfera karijere: Milan u svoje redove doveo golmana novog francuskog prvaka

Srpski čuvar mreže čekaće na neke nove ponude

  • 3
Predrag Rajković Foto: Marko Jovanović

Iako se pre samo nekoliko dana pojavila informacija kako će Predrag Rajković napraviti transfer karijere i preći iz francuskog Remsa u Milan, do toga ipak neće doći. Srpski golman bio je rezervna varijanta slavnom klubu, koji je na kraju uspeo da se domogne svoje primarne mete.

Naime, još golman novog francuskog šampiona, Lila - Majk Manjan postaće zamena Đanluiđiju Donarumi, koji će ovog leta otići iz kluba. A sve to će se desiti pod prilično povoljnim uslovima za Rosonere, koji će platiti svega 13.000.000 evra Dogama, a na sve to će dodati još dva miliona na ime raznih bonusa, ako ovaj bude imao uspešnu sezonu.

Gotovo nepogrešivi Fabricio Romano naveo je da će dve strane potpisati ugovor do 2026. godine, te da samim tim Rosoneri žele da ga zadrže na nešto duži period i počnu sa pravljenjem velikog projekta za budućnost.

Nažalost, čitav projekat proteći će bez Predraga Rajkovića koji se samo "provlačio" kroz određene planove Stefana Piolija. Moraće da sačeka neku bolju ponudu, a za videćemo da li ćemo ga i naredne sezone gledati u dresu Remsa ili pak sledi selidba na neki drugi stadion.

Video: Sjajni Jokić upisao tripl-dabl, a da nije ni igrao u poslednjoj četvrtini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA