Luka Modrić 2022: Hrvatski fudbaler još godinu dana u Realu, želi da tamo završi svoju karijeru

Videćemo da li će mu Kraljevići ispuniti želju

  • 1
FC FK Real Madrid - Barselona Barcelona Foto: Tanjug/AP

Velika vest za Real Madrid. Jedan od fudbalera koji ima najduži "staž" u ovom klubu potpisao je produžetak saradnje na još godinu dana. Reč je o iskusnom Luki Modriću, koji se danas fotografisao sa predsednikom Florentinom Perezom i tako ozvaničio saradnju do kraja leta 2022. godine.

- Real i Luka Modrić pristali su na produženje ugovora do 30. juna 2022. godine - piše ukratko u saopštenju Kraljevića.

Hrvatski fudbaler pristao je na smanjenje plate u Madridu sa 11.000.000 na 9.000.000 evra godišnje, a istovremeno je igrama zaslužio status koji ima u klubu i pohvale javnosti nakon odlične sezone.

Osvajač Zlatne lopte i ranije je isticao da želi da ostane u Realu do kraja karijere, što će mu sada biti ispunjeno. Bio je jedan od najkonstantnijih u timu uz Karima Benzemu i iz konkurencije je izbacio Martina Edegarda koji je sreću potražio igrajući na pozajmici u Arsenalu.

- Jako sam srećan i ponosan što ću nastaviti da nosim dres najboljeg kluba na svetu - rekao je Modrić po potpisivanju ugovora.

Sledeći Realov korak najverovatnije biće produžetak saradnje sa Lukasom Vaskezom, koji za razliku od Hrvata odbija da prihvati smanjenje plate. Klub je sateran u ćošak, nema para za novog igrača, a ovaj je igrao sasvim dobro u tekućoj takmičarskoj godini.

Video: Kada je Brus Li umro sve je postalo slabo: Ko se i kako seća duple krune večitih rivala!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA