Pada kvota da Ronaldo napušta Juve, pogledajte koji klub je favorit na kladionicama da ga dovede!

Zanimljivo, Real je tek na 4. mestu

  • 1
Cristiano Ronaldo, Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Napadač Juventusa Kristijano Ronaldo istakao je da je postigao zacrtane ciljeve u Italiji, što je uticalo da kladionice odmah smanje kvotu za njegov odlazak iz Torina.

Kvota je sa 1,85 automatski pala na 1,45 posle najnovije izjave Portugalca.

- Osvajanjem prvenstva, Kupa i Superkupa Italije, te titule najboljeg igrača i strelca u Seriji A, postigao sam ciljeve koje sam postavio po dolasku u Italiju. Osvojiti sve ovo u fudbalskoj zemlji koja je ispunjena dobrim igračima i jakim klubovima je velika stvar.

Ronaldo je objedinio šampionske titule i kupove u Engleskoj, Španiji i Italiji.

- Ne jurim rekorde, oni jure mene. Fudbal je kolektivna igra ali kroz individualne uspehe pomažemo timu da dođe do uspeha. Ponosan sam na činjenicu da sam šampion, osvajač Kupa i Superkupa u Italiji, Španiji i Engleskoj. Takođe, biti najbolji igrač i strelac u te tri zemlje je velika stvar", napisao je Ronaldo, dodavši da mu je drago što je ostavio traga svuda gde je igrao. Hvala svima koji su učestvovali na ovom putovanju - zaključio je Ronaldo.

Portugalac ima ugovor sa Juventusom do kraja naredne sezone, ali prema navodima italijanskih medija napustiće Torino.

Sudeći po kvotama, trenutno je najbliži Pari Sen Žermenu (3.00). Zatim sledi Mančester junajted 3,75, Sporting Lisabon 7,50 i Real sa kvotom 10.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • samo iskeno

    25. maj 2021 | 16:23

    Iskreno njemu je najbolje da ode u PSŽ, na godinu dana i onda DS završi karijeru u Sportingu! Kakav crni Man Unt, Engleska liga je jaka a on više nije 24 godine mlad. Sve u svoje vreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA