≫ 

Luda kuća u Napulju: Napoli dao otkaz Gatuzu, pa njegovog naslednika promenio posle 24 sata

Ništa od Konseisaa čija promocija je otkazana

  • 0
Aurelio De Laurentis Foto: Telegraf

Sve je bilo spremno da portugalski stručnjak Serđo Konseisao u utorak zvanično postane novi trener Načpolija umesto Đenara Gatuza!

Nekadašnji reprezentativca Portugalije i doksorašnji trener Porta je u ponedeljak boravio u Napulju i dogovorio je sve uslove sa gazdom kluba Aurelijom de Laurentisom, da bi se sve promenilo preko noći.

Napoli je za utorak zakazao konfrerenciju u jednom hotelu na kojoj bi Konseisao bio zvanično predstavljen, da bi iz Italije stigle šokantne vesti: De Laurentis je sve otkazao i Portugalac neće biti trener Napolitanaca!

Podsetimo, kontroverzni vlasnik Napolija je u nedelju veče otpustio Gatuza, odnosno niježeleo da mu produži ugovor, jer je klub u poslednjem kolu igrao 1:1 sa Veronom kod kuće i tako ostao bez Lige šampiona.

Doduše, mediji u Italiji se ograđuju od toga da je De Laurentis glavni krivac za kolaps i napominju da je Porto po svemu sudeći izjednačio finansijsku ponudu Napolija i tako "naterao" Konseisaa da ostane.

Kao potencijalni kandidati za klupu Napolitanaca čpominju se Simone Inzagi i Lućano Spaleti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA