≫ 

Vojvodina ima novog trenera i sportskog direktora!

Slavoljub Đorđević i Ljubiša Dunđerski za jaču Vojvodinu

  • 4
Slavoljub Đorđević Slavoljub Đorđević na meču sa Totenhemom, Foto: FK Crvena zvezda

Ono što se poslednjih dana šaputalo u fudbalskim krugovima, sada je dobilo i zvaničnu potvrdu - Slavoljub Đorđević je novi trener Vojvodine!

Ovu vest javio je "Mocartsport" koji navodi da će doskorašnji šef stručnog štaba Radnika iz Surdulice biti promovisan kao zamenik Nenada Lalatovića u sledeća 24 sata.

Pored Đorđevića, Vojvodina je dovela i svog nekadašnjeg igrača Ljubišu Dunđerskog na poziciju sportskog direktora. Dunđerski je donedavno radio u Spartaku iz Subotice, a u Voši je kao funkcioner bio 2015. godine kada su Novosađani razbili Sampdoriju i igrali plej-of Lige Evrope.

Što se tiče Đorđevića, njemu će ovo biti drugi samostalni seniorski posao nakon što je sa Surduličanima sezonu završio na 6. mestu, a u Kupu ispao od Zvezde u polufinalu. Prethodno je s uspehom, pogotovo u Ligi šampiona, vodio omladince crveno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    25. maj 2021 | 15:59

    neka znade svaki.lala zvezdina ste filijala

  • stevan

    25. maj 2021 | 16:55

    odlican trener kao i lalatovic ne bi tek tako vodio omldaince u ligu sampiona i prosao grupu i doveo radnika do 6.mesta stvarno odlican trener

  • poltronstvo se nastavlja

    25. maj 2021 | 17:51

    zvezda pojacava poltrone u svojoj filijali..bili su ih pustili niz vodu al sad evo vracaju za sigurnih 6 bodova u iducem cirkus prvenstvu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA