≫ 

Pogledajte kako je nastao haos u penal seriji: Stojković nabio loptu u glavu napadaču Zvezde

Neverovatne scene u penal seriji

  • 24

Posle 120 minuta nije bilo pobednika, pa su penali odlučili pobednika Kupa Srbije u duelu između Crvene zvezde i Partizana, a tu je viđena prava drama i opšti haos, ali i tuča aktera.

Bibras Natho je otvorio penal seriju i pogodio, pošto je poslao Borjana u pogrešnu stranu. Uzvratio je Milan Rodić, koji je savršeno izveo penal, iako je Stojković pogodio stranu.

Marko Živković je bio uspešan u drugoj seriji Partizana i ponovo Borjan nije pogodio stranu, dok je Pankov bio uspešan za Zvezdu, iako je Stojković imao loptu na ruci, koja je ipak ušla u mrežu.

Filip Stevanović je bio siguran u trećoj seriji i poslao Borjana na pogrešnu stranu, a onda je Nikola Krstović nakon pogođenog penala isprovocirao Vladimira Stojkovića, pošto je urlao u facu golmana crno-belih. Stojković je odreagovao na provokaciju, a zatim dobio žuti karton, što je bio njegov drugi, ali je na kraju ipak posle opšte tuče na terenu i konfuzije ostao na terenu, zbog novog pravila da se žuti kartoni ne važe u penal serije.

Borjan je nakon toga odbranio dva penala i doveo Zvezdu do trofeja, ali se strasti ni tada nisu smirile.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Simke

    25. maj 2021 | 22:12

    Stojke se uplašio poraza, zbog izjave pre meča... Spremi se Stojke!

  • Gg

    25. maj 2021 | 22:23

    VRATI SRPSKI PASOŠ MUSTAFAAAAAS

  • ChiSerb

    25. maj 2021 | 22:28

    Imam 43 godine i pratim fudbal odavno ali sve više i više izgledaju kao debili. Pa kako je ovako pao kao pokosen. Prosto me blam njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA