≫ 

Krstović o sukobu sa Stojkovićem u penal seriji: "Ponele me emocije, zato sam tako reagovao"

Zvezdin fudbaler kaže da je reagovao pod jakim naletom adrenalina

  • 19
vladimir stojković

Foto: MN Press

Prelomni trenutak Kup finala između Zvezde i Partizana, i penal-serije, bio je pogodak Krstovića za 3:3, tačnije njegov sukob sa Stojkovićem koji je izazvao lančanu reakciju sa srećnim epilogom po nove osvajače Kupa: fudbaler Zvezde je verbalno isprovocirao golmana Partizana, ovaj mu nabio loptu u lice, potom je nastalo masovno komešanje i koškanje dva tabora, a nakon što su se strasti smirile - Borjan je odbranio dva napredna penala i doneo svom timu trofej.

Posle meča, malo hladnije glave, Krstović je sabrao utiske.

- Prvi sam se javio treneru Stankoviću za izvođenje penala jer sam bio siguran u sebe, i u to da ću ga dati. Malo su me ponele emocije, pa sam zato tako odreagovao. Ovaj pogodak posvećujem mojoj porodici koja me je uvek podržavala, u lepim i teškim trenucima. Mom ocu, majci i sestri, koje volim najviše na svetu - rekao je Krstović.

Mladi igrač se zahvalio navijačima na podršci koju su pružali timu.

- Ovo je velika nagrada za sve zvezdaše koji su nas bodrili putem malih ekrana. Žao mi je što niste bili u prilici da nas podržite na tribinama, ali verujem da će od leta biti prilike i za to. Veliki pozdrav za sve njih i nadam se da ćemo duplu krunu slaviti i dogodine - naglasio je Krstović, preno je klupski sajt jedan od junaka Zvezdine pobede i "duple krune".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    25. maj 2021 | 23:31

    Momčino, ovo je Kup Srbije, svojim ponašanjem tj. provociranjem samo bacaš ljagu na to takmičenje..hajde to ti čovjek može i oprostiti, mlad si, pod adrenalinom, ali to što ne smatraš za shodno da se izvineš za svoj postupak, ili čak što te klub ne natjera da se izvineš e to je već neoprostivo, kad odeš u inostranstvo pokušaj da uradiš nešto slično, pa ćeš vidjeti kako bi bio kažnjen, u Srbiji nećeš jer smo mi sva svoja takmičenja srozali do besmisla..Svako dobro i čestitke na Kupu, a svaka osuda za ponašanje..

  • Miša

    25. maj 2021 | 23:38

    Dobro si i odreagovao stojke da sam ja bio na tvom mestu tačno bih tom cigosu promenio lični opis da ga ni rodjena majka u karton sitiju ne bi prepoznala

  • Goran

    25. maj 2021 | 23:35

    Ovo dete psihicki pobedi duplo stariju spodobu, svaka cast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA