≫ 

Primitivizam Gobeljića iz najboljeg ugla: Skinuo šorts pred Stojkovićem, pa bežao od partizanovaca

Sramotan potez Zvezdinog fudbalera iz ugla kamere Telegrafa sa terena

  • 65

Pravo niotkuda monotono Kup finale između Zvezde i Partizana pretvorilo se u pravi mali rat na terenu, u fizički sukob igrača dva tabora i izliv najprizemnijih emocija.

Pojačani naboj u derbiju je nešto što se podrazumeva, i poželjno ako je u granicama fer pleja, ali ono što je sebi dozvolio Marko Gobeljić je apsolutno neprimereno i neprihvatljivo, nedostojno igrača kluba kakav je Zvezda.

Bruka i sramota. U stilu rijaliti zvezde.

Zvezdin defanzivac je, podsetimo, odmah pošto je Borjan odbranio posledji udarac u penal seriji Štuliću, jurnuo da proslavi sa saigračima pobedu, ali je negde na pola puta do Borjana, spazio utučenog Stojkovića i rešio da ipak ode njemu. Valjda mu je bilo slađe da provocira rivala nego da slavi sa svojima.

Gobeljić, željan likovanja, dotrčao je do golmana Partizana, bivšeg dugogodišnjeg reprezentativca Srbije, pozvao ga, i onda skinuo gaće pred njim uz bujicu reči. Brzo ih je i navukao, jer je video da mu dotrčava jedan igrač crno-belih, pa se dao u beg kao da ga gone besni psi.

Pogledajte u vrhu teksta iz najboljeg ugla Gobeljićevo najprizemnije ponašanje i njegov ekspresni beg od nevolje.

(Telgraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    26. maj 2021 | 00:27

    Zasto bezis junacino, starletico!? Jadna ti majka slucajnim okolnostima ti nosis taj dres koji ni kvalitetom ni ponasanjem ne zasluzujes... Pa 90% tvojih navijaca bi volelo da ti vidi ledja, jer su na tvoju zalost fudbalski pismeni. Zasto se ne zapitas zasto sorc nisu skinuli Ivanic, Falcineli, Katai, Milunovic koji su svojim igrama Zvezdi doneli titulu!? Ono naslo, pa ti si svoj klub sine do sad samo osakatio, a budi sretan da ti zbog tvoje pameti na terenu, kad jednom nicim izazvan dobijes crveni Delije same no slone nogu...

  • Rukometas

    26. maj 2021 | 00:28

    Samo cu reci klasičan igrac Zvezde.

  • 5

    26. maj 2021 | 00:21

    POD HITNO MU DATI OTKAZ.TAKO SE NE PONAŠA IGRAČ CRVENE ZVEZDE.SPUŠTATI SE NA NIVO TUĐMANOVIH SEKTAŠA JE NEDOPUSTIVO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA