≫ 

Sneža Borjan prozivala Stojkovića za "silovanje": Moj muž pobeđuje sve, i to sa osmehom

Supruga Milana Borjana poslala određene poruke putem Instagrama

  • 30

Kao i na skoro svim važnim mečevima ove sezone, tako je i u finalu Kupa Srbije Snežana Borjan bila na tribinama uz svog muža Milana!

Muža koji je heroj pobede Crvene zvezde sa dva odbranjena penala protiv Partizana, tako da ne čudi što mu se Sneža posle meča javno zahvalila na svemu.

Doduše, tom prilikom je isprozivala i Vladimira Stojkovića koji je sam, dan pred finale, javno poručio "silujte me ako ne uzmemo kup."

- Ljubavi, hvala ti za četiri godine sreće najveće. Hvala ti za ove što su nas vređali. Hvala ti za ove što žele da budu silovani. Hvala ti za sve. Volimo te najviše na svetu Filip i ja - rekla je Sneža, a zatim nastavila:

- Svi vi koji niste znali, Milan Borjan je takav jedan car. Ne samo kao muž i najveća ljubav. On je takavvvv jedan car...judi... A ne mora da bude silovan, na primer.

Nedugo zatim Sneža se javila i iz automobila.

- Dobila sam puno pitanja zašto je moj muž ozbiljan car. Zato što fer i korektno pobeđuje sve. I pedofile, i ove što žele da budu dominantni i ove što žele da budu silovani. Sve sa osmehom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    26. maj 2021 | 09:10

    Kao veliki Zvezdas zamolio bi te da cutis, jer na ovo sledi odgovor a znas sta si radila u partizanu i sa kim prema tome kad te vec niko ne dira cuti!nemoj Borijan koji je stvsrno car da slusa odgovore...

  • Mile

    26. maj 2021 | 09:05

    Obicno kada te zena toliko hvali znaci da te vara. Tako je svuda.

  • Brajan

    26. maj 2021 | 10:00

    Ona ispade najtrofejnija u srpskom fudbalu ima sigurno desetak titula...malo borjan malo tumba i udje u istoriju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA