≫ 

Gobeljić se oglasio posle finala, ni traga od izvinjenja Stojkoviću

Zvezdin fudbaler pričao o meču, ali se nije osvrnuo na incident koji je napravio posle utakmice

  • 42
Crvena Zvezda, Gent Foto: Nikola Tomić

Crvena zvezda je trijumfovala protiv Partizana u finalu Kupa Srbije na stadionu ,,Rajko Mitić“, posle boljeg izvođenja jedanaesteraca (4:3). Pobedom su crveno-beli 25. put osvojili nacionalni kup i posle dužeg vremena osvojili duplu krunu, a utiske posle meča izneo je Marko Gobeljić.

Zanimljivo je da je Gobeljić izbegao da ponudi bar izvinjenje za svoj prostački nastup posle meča kada je skinuo šorts prema golmanu Partizana Vladimiru Stojkoviću.

- Želeo bih pre svega da se zahvalim saigračima, stručnom štabu i klubu na izvarednom uspehu, jedna fenomenalna godina, ostavili smo i danas srce na terenu, pokazali smo da smo najbolji u Srbiji. Doneli duplu krunu posle duže vremena i zbog toga sam zaista presrećan - istakao je Gobeljić.

Otkrio je Gobeljić koji su ciljevi sledeće sezone.

- Potrudićemo se da sledeće godine idemo korak unapred, da pomeramo granice. Cilj je svakako da se plasiramo u grupnu fazu Lige Šampiona, ali i da ponovimo uspehe i u domaćim takmičenjima. Završili smo jednu odličnu sezonu sa osvjanjem Kupa Srbije i duplom krunom - zaključio je Gobeljić.

Video: Snimak iz drugog ugla sa terena kad je Gobeljić dotrčao do Stojkovića i skinuo šorts pred njim!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    26. maj 2021 | 13:24

    Iskreno se nadam da sledece sezone neces nositi taj dres, kao navijac Zvezde dobro znam kakav je Stojkovic i koliko provocira ali to nije opravdanje da se tako ponasas i ti, takodje sta ocekivati jure pevaljke splavove nisu to nekadasnja velika imena i veliki uzori Kad se tako ponasas na javnoj sceni mogu zamisliti kakav si u privatnom zivotu

  • Ebbe

    26. maj 2021 | 13:10

    Ali Mustafa je trazio to,zbog cega da mu se izvine?

  • Skorpion

    26. maj 2021 | 13:25

    Zasto bi se izvinjavao nekom ko je u vise navrata vredjao Zvezdu i sve sto ima veze sa njom i ko konstantno provocira raznim izjavama, dobio je sta je zasluzio, bravo Gobelja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA