Zvezda kažnjava Gobeljića zbog skidanja šortsa pred Stojkovićem: Klub se izvinio zbog prostakluka

Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela istakao da će igrač biti sankcionisan

Marko Gobeljić Foto: MN Press

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić našao se na stubu srama javnosti, zbog svog ponašanja posle finalne utakmice Kupa Srbije u fudbalu.

Podsetimo, Gobeljić se posle osvajanja Kupa od strane ekipe Zvezde 4:3 posle penala, izdvojio iz grupe saigrača i prišao golmanu Partizana Vladimiru Stojkoviću i skinuo šorts pred njim.

Takođe, posle meča Gobeljić je provocirao igrače Partizana pokazivanjem srednjeg prsta.

Sportski direktor kluba Mitar Mrkela istakao je da će Crvena zvezda kazniti Gobeljića prema klupskom pravilniku.

- Fudbalski klub Crvena zvezda želi da se izvini javnosti zbog ponašanja našeg fudbalera, Marka Gobeljića posle meča finala Kupa Srbije koji smo osvojili. Mi smo klub koji je uvek I svuda prepoznatljiv po džentlmenskom ponašanju I nikada nećemo tolerisati ovakve ispade.

- Marko je i sam svestan greške koju je napravio i kaje se zbog nje. Crvena zvezda će kazniti Marka Gobeljića u skladu sa klupskim pravilnikom i nadamo se da ovaj incident neće poremtiti zadovoljstvo naših navijača koji posle 14 godina ponovo imaju priliku da uživaju u osvojenoj duploj kruni.

Video: Snimak iz drugog ugla sa terena kad je Gobeljić dotrčao do Stojkovića i skinuo šorts pred njim!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    26. maj 2021 | 16:44

    Oterajte ga,kostao je klub mnogo.Zasto yte mu oprostili Milan.Takav igrac nema mesta ni u Graficaru.Spor,neznalica i prirodno glup za fudbal.

  • Realno

    26. maj 2021 | 15:57

    Dugogodisnje prozivanje,omalovazavanje i nekultura koja vlada izmedju nasa dva kluba,izrodilo je Gobeljica,Kangu,Sumu...Pa pogledajte samo izjave Covica,Terzica,Ostojica,Vazure,rukovodioce,pa sta ocekujete od igraca.Ovi odozgo.pale vatru,to se prenosi dalje i tako u krug.

  • Ile

    26. maj 2021 | 16:51

    Nisam za nikoga ali ovaj mi je bas jadan i kao igrač i kao čovek težak ljakse nažalost! Zvezda i partizan treba da izbace svako ko se ponaša kao indijanac!! Ps:i jedni i drugi su bili očajni tako da bolje da igraju fudbal nekoga da se reklamira ju goli!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA