• 3

UEFA kaznila Ibrahimovića zbog vlasničkog udela u kladioničarskoj kompaniji

Zlatan će platiti novčanu kaznu i moraće da prekine poslovne veze sa pomenutom firmom

  • 3

Velika se bura podigla, posebno u švedskoj javnosti, kada su tamošnji mediji "na sav glas" objavili da heroj nacije, ikona fudbala Zlatan Ibrahimović, ima udela u firmi koja tesno sarađuje i profitira sa jednom kladioničarskom kompanijom.

Firma "Unknown AB", čiji je jedan od vlasnika švedski fudbaler, ima 10 procenata u upravljačkoj strukturi kladionice "Bethard.com", i ostvaruje prihod od uplata u pomenutoj kladionici, što je samim tim Zlatana dovelo u vrlo delikatnu poziciju, ka da je vest ugledala svetlost dana.

Izvršni direktor kladionice "Bethard" Erik Skarp potvrdio je tamošnjim medijima da je švedski napadač i dalje vlasnik udela u "Bethardovom" jedinom akcionaru "Gamedai Group PLC", pa se u sve umešala i UEFA, koja je danas kaznila Šveđanina za ovakvu vrstu delatnosti.

U toku dana na zvaničnom sajtu UEFA se pojavila vest da je švedski fudbaler kažnjen ukupno sa 50.000 evra zbog kršenja člana 12 iz UEFA regulative - odnosno zbog toga što je ostvario finansijski dobitak od kladioničarske kompanije.

Takođe, Zlatanu je izdata i direktiva od strane predsednika Disciplinskog tela UEFA da prekine poslovnu saradnju sa kladioničarskom kompanijom.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buki

    On ima zaposlene profesionalne investitore koji ulazu njegov novac. Ne verujem ni da zna gde se sve ulaze.

  • Top Gan

    Ibra je car ni mafija iz UEFE mu nemože ništa.

  • Toni

    Mogu da ga povuku za tiket😂😂😂

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima