Pogledajte neverovatnu penal seriju kojom je okončano spektakularno finale Lige Evrope

David de Hea bio je tragičar, pošto je 22. penal u seriji uspeo da odbrani njegov kolega iz suparničkog tima - Rulji

  • 1

Kakav meč u Gdanjsku... Teško da smo mogli da poželimo lepšu završnicu fudbalske Lige Evrope. Iako nam 120 minuta fudbala nije donelo neku preveliku uigranost, akcije ili šta drugo, penal serija nadoknadila je apsolutno sve. Gledali smo čak 11 serija, niko nije mogao da promaši, a na kraju je Rulji postao veliki junak svog Viljareala, odbranivši penal koji je šutirao David de Hea.

Zaista, delovalo je da penal serija može da potraje još dobrih 15-20 minuta. Svi su bili izuzetno sigurni i precizni. Za Viljareal su pogađali Đerar Moreno, Raba, Pako Alkaser, Alberto Moreno, Dani Pareho, Moj Gomez, Albiol, Kokelan, Gaspar, Pau Tores i na kraju Rulji. A na drugoj strani su kao na traci "ubadali" Huan Mata, Aleks Telješ, Bruno Fernandeš, Rašford, Kavani, Fred, Džejms, Šo, Tuanzebe, Lindelef... Sve do Davida de Hee.

Kada je došao red na španskog golmana, ceo stadion je zanemeo. On se zaleteo da uputi udarac u levu stranu, ali ga je Rulji pročitao. Ta lopta je išla dovoljno nisko da je udarila pravo u centar tela golmana Viljareala i veliko slavlje u Gdanjsku moglo je da počne.

Pogledajte kako je to sve izgledalo u videu na početku vesti.

Video: Borjan brani penal Štuliću za pobedu i Kup, a potom ponovo kreće tuča na terenu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA