Više nema nikakve dileme, Zinedin Zidan po drugi put rekao zbogom Real Madridu!

Francuz prema rečima dobro obaveštenog Fabricija Romana neće trenirati Kraljeviće

  • 2
FK Barselona, FK Real Foto: Tanjug/AP

Sve je rešeno, Zinedin Zidan više nije trener Real Madrida. Legendardni francuski fudbaler i stručnjak odlučio je da po drugi put napusti klub, nakon što nije uspeo Blankose da dovede do titule šampiona Primere.

To se donekle i moglo očekivati, pošto se tokom poslednjih nekoliko sedmica kroz medije "provlačila" priča o odlasku Francuza sa klupe Real Madrida. Na kraju je upravo on doneo odluku da je dosta, što u zanimljivu situaciju stavlja i našeg Luku Jovića, koji je trenutno ni na nebu, ni na zemlji.

Doprinelo je njegovoj odluci zasigurno i to što je Real završio Ligu šampiona u polufinalu i nije ni tu uspeo da osvoji trofej. Dobro obavešteni Fabricio Romano kaže da je sve okončano i da je Francuz rekao da sigurno više neće trenirati Real Madrid.

U narednim danima će i tim iz Madrida sigurno izaći sa zvaničnim saopštenjem, gde će obelodaniti rastanak sa trenerom koji im je doneo tri Lige šampiona i dva pehara u Primeri.

Video: Sjajan gest trenera Partizana: Svoju medalju dao momku iz stručnog štaba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA