≫ 

Krstović otkrio šta je rekao Stojkoviću kod penala i priznao: Hteo sam da izbacim Partizan iz takta!

Mladi napadač Zvezde ističe da nijedna ružna reč nije izašla iz njegovih usta

  • 61

Jedno je sigurno što se tiče večitog derbija u finalu Kupa - mladi Nikola Krstović je bio taj koji je promenio tok penala i psihološku prednost Partizana prebacio je na adresu Crvene zvezde.

Njegov sukob sa Vladimirom Stojkovićem kao da je trgnuo igrače srpskog šampiona, jer je Milan Borjan posle toga odbranio dva šuta sa bele tačke, dok su crno-beli delovali izgubljeno.

A tokom razgovora za "Sportski žurnal" Krstović je otkrio zbog čega je onako reagovao ka Stojkoviću pa ga je ovaj "udario" loptom u glavu.

- Kada sam krenuo ka beloj tački svi igrači Partizana, pa i Stojke, nešto su mi govorili kako bi me dekoncentrisali. Bio sam, ipak, fokusiran na izvođenje penala. Golman crno-belih bio mi je najbliži posle pogotka, pa sam mu rekao: "Tako je, gazi bre!" Ništa više od toga, nijedan uvreda nije izašla iz mojih usta - poručio je napadač Zvezde.

Na pitanje da li mu je Stojković nešto rekao pre nego što mu je prislonio loptu na glavu, Krstović je rekao:

- Možda, nisam obraćao pažnju. Kad sam osetio loptu na glavi, samo sam pao. Hteo sam da na taj način njega i ostale igrače Partizana izbacim iz takta, ali i motivišem saigrače. Zatim je" moj ćale u Beogradu" Milan Borjan odradio sve kako treba.

Video: Gnevni Natho pretio da će ubiti Gobeljića: Tokom haosa na terenu zakleo se da će ga ubiti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola Krstovic...

    27. maj 2021 | 08:17

    Najmladji medju Zvezdasima na terenu je odradio strateski najbolji potez na utakmici,svaka mu cast... Izbacio celu ekipu prtizana iz balansa,oduzeo im energiju,dekoncentrisao celu protivnicku ekipu i to je bio trenutak koji preokrenuo stvari na nasu stranu... Da se to nije desilo cini mi se da bi izgubili na penale...Grobari su nas stalno radili na foru,stalno nas izbacivali iz takta u proslosti al smo naucili iz gresaka i vise im nece prolaziti te fore...A to znaci da prtizan dugo dugo nece pobediti Zvezdu... A mustafa je simbol izdaje i zasluzio je da dozivi veliki neuspeh na kraju karijere...Okacice kopacke o klin tuzan i nesrecan,kako je i zasluzio...

  • Baxter

    27. maj 2021 | 08:54

    Sve je to deo sporta I te carke, tu je draz I to je sve ok, dozvoljeno je! Ko je sinoc gledao finale LE video je sve, De Hea svakom suteru nesto dobacivao, dodavao loptu itd a ono sto je Gobeljic uradio je nesto sasvim drugo, to je vec nesportski i ruzno!

  • Ivan

    27. maj 2021 | 08:33

    Nikad ti nećeš imati karijeru. Zapamti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA