≫ 

Kolarov stiže u avgustu, Krstičić je Zvezdin čim naplati novac?

Crveno-beli čekaju još dva velika pojačanja

  • 18
Aleksandar Kolarov Foto: Crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda je u sredu dobila veliko pojačanje u vidu Aleksandra Dragovića koji je kao slobodan igrač potpisao ugovor na tri sezone!

Srpski šampion je na taj način javaio "vrelo transfer leto" koje se očekuje na Marakani, u nameri da se domognu Lige šampiona, a kako sada stvari stoje očekuju se potpisi Aleksandra Kolarova i Nenada Krstičića.

"Sportski žurnal" javlja da je Kolarov već postigao dogovor sa Dejanom Stankovićem, Mitrom Mrkelom i Dejanom Stankovićem koji nisu odustajali od bivšeg kapitena Srbije koji će tek početkom avgusta moći da se vrati fudbalu.

Naime, Kolarov je nedavno operisao leđa i tako rešio problem koji ga je mučio tokom sezone, a proces rehabilitacije je takav da do avgusta neće moći da pomogne.

S druge strane, i Nenad Krstičić će po drugi put zadužiti crveno-beli dres. Čeka se da vezista AEK-a samo raskine ugovor sa sadašnjim klubom. Dogovor je već postignut i Krstičić samo čeka da bude isplaćen i da kao slobodan igrač potpiše za Zvezdu.

Video: Borjan brani penal Štuliću za pobedu i Kup, a potom ponovo kreće tuča na terenu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA