Zvezda kontaktirala Arnautovića: "On je veliki simpatizer crveno-belih, a tu je i Dragović...."

Da li će još jedan reprezentativac Austrije doći na Marakanu ovog leta

  • 10
Srbija - Austrija, Marko Arnautović Foto: Marko Todorović

Kao grom iz vedra neba je stigla vest da je Crvena zvezda kontaktirala Marka Arnautovića, ali kako otkriva izvor blizak fudbaleru - to za sada nije realna opcija.

Crvena zvezda je započela letnji prelazni rok na neverovatan način, Aleksandar Dragović je pristigao iz Bajera iz Leverkuzena, Aleksandar Kolarov je na pragu potpisa, najavili su i dolazak nekih bonus igrača...

Međutim, kao najveće pojačanje se pominje dolazak Marka Arnautovića iz Šangaja, koga su kontaktirali ljudi iz Crvene zvezde oko moguće pozajmice.

- Sada nije baš realno da Marko dođe u Beograd, preveliki ugovor u Kini igra veliku ulogu, tamo ima 40.000 evra dnevno, sigurno će da dođe u Zvezdu za 600.000 evra godišnje... Nije realno - otkrio je za Telegraf izvor blizak Marku Arnautoviću.

Spekulacije je podgrejao i Zvezdan Terzić rekavši da klub pregovara s paklenim napadačima, dok se navijači Crvene zvezde se uzdaju i u činjenicu da je Aleksandar Dragović već potpisao, a svima je poznato da su oni saigrači u selekciji Austrije,

- Istina je da postoji kontakt čelnika Zvezde, Marko je oduvek bio simpatizer Zvezde, njegovi koreni su iz Srbije, a takođe je i Dragović već potpisao... Pozajmica je jedino moguće rešenje u ovom trenutku, ali pitanje je da li će Kinezi prihvatiti to - zaključio je za Telegraf jedan od izvora bliskih fudbaleru.

Zvezdan Terzić je takođe otkrio medijima da Zvezda uskoro završava još jedan transfer - Petar Stanić je na pragu Marakane.

Video: I Kanga je uradio slično kao Gobeljić: Okrenuo se ka klupi Partizana i uhvatio se za međunožje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeza

    28. maj 2021 | 18:16

    Ako je u pola Marina nek dodje...

  • Navjjač🇷🇸

    28. maj 2021 | 18:43

    Sa kojim parama da ga dovedu kad nemaju love da plate racune za struju i grejanje..😂😂😂😂😂 Mada mozda pristane iz ljubavi prema zvezdi da igra za dzabe..😂😂😂

  • RoBot

    28. maj 2021 | 17:53

    Vidi mu frizure 🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA