≫ 

Ćalci su postali legende, a od sinova očekujemo još više: Ko su naslednici naših najboljih fudbalera

Stanković, Komljenović, Džodić, Vasiljević, Bajčetić...

  • 5

Njihovi očevi su pisali istoriju srpskog fudbala, a sada se isto očekuje i od njih.

Kada smo pre nekoliko nedelja gledali kadetsku reprezentaciju Srbije na prijateljskom turniru "Miljan Miljanić" u Staroj Pazovi mogli smo da čujemo nekoliko prezimena od komentatora kada je govorio o srpskim klincima, a koja smo slušali često u fudbalskim prenosima tokom prethodnih decenija.

Stanković, Komljenović, Džodić... Samo su neka od tih prezimena koja smo čuli, a sigurno su većem delu fudbalske javnosti zvučala vrlo poznato i podsećala ih na nekoga.

I dobro su ih podsetila, jer ne samo u kadetskoj, već i u drugim selekcijama Srbije igraju sinovi nekih od najboljih fudbalera koje smo imali.

Naslednici Dejana Stankovića, Srđana Bajčetića, Sava Miloševića, Ivana Vasiljevića, Nenada Džodića samo su neki od najvećih talenata srpskog fudbala i od kojih očekujemo da krenu stopama očeva, ali i da ih nadmaše.

Ko su to sinovi naslednici koji su krenuli stopama svojih očeva i od kojih očekujemo mnogo u budućnosti, možete pogledati na snimku na početku teksta.

Video: Odepili ste za odbojkašicom i njenom sestrom: Ali prelepe su seke i drugih sportista i sportistkinja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA