≫ 

PSŽ sprema novu bombu: Naciljali najboljeg beka sveta za 60 miliona evra!

Ašraf Hakimi je glavna meta Parižana

  • 3
ašraf hakimi Foto: Tanjug/Ap

Pari Sen Žermen nastavlja sa ozbiljnim ulaganjem, a nova meta Svetaca je Ašraf Hakimi, desni bek Intera i trenutno možda i najbolji bek sveta.

Sveci su izgubili titulu u Francuskoj i žele da konačno osvoje pehar Lige šampiona, pa su odlučili da pojačaju pozicije koje su im bile klimave prošle sezone, a to su svakako pozicije bekova.

Alesandro Florenci se vratio sa pozajmice i na njega se više ne računa u Parizu, pa je kao glavna meta označen Ašraf Hakimi, jedan od najboljih igrača Intera prošle sezone.

Inter se nalazi u ozbiljnim finansijskim problemima, Antonio Konte je već otišao posle titule, a očekuje se i potpuno rasipanje šampionske ekipe, a PSŽ je tu našao šansu za pojačanje pozicije desnog beka.

Za Hakimija Inter traži 60 miliona evra, što za PSŽ ne bi trebalo da predstavlja problem.

Vreme je da dobijemo šampiona Evrope. Novog jer u finalu su Mančester Siti i Čelsi i sastaće se večeras od 21.00 u Portu. Građane su mnogi očekivali na ovom mestu, što se ne može reći za Plavce koji vrebaju još jedno iznenađenje. Kvota na Siti je 1,98, na Čelsi 4,00, a na iks 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za finale Lige šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neka ide

    29. maj 2021 | 12:22

    Pisu oni da zele i gobeljica , treba im neko kad izgube da skida gace i da ga puste u publiku..eto laznom prvaku sanse da ga se rijese,,,pripremi se majstor..znas da su francuzi dobri ljubavnici..spremi se..a povedi jos koga svoga kulturnog saigraca,,to ste vi i treba vas..da se razmozite

  • BralE

    1. jun 2021 | 17:35

    Ako ga plate samo toliko, onda je to zaista jeftino, jer moma razbija po desnoj strani (i kao bek, a i kao polukrilo)!

  • ?

    29. maj 2021 | 16:22

    zasto je onda sms 100 miliona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA