Kakva vest na dan finala: Siti stavio na transfer listu čoveka koji im je doneo 1. finale LŠ

Kako navode ostrvski mediji, za Sterlinga i Mareza zainteresovan Arsenal

  • 0
FK Mančester Siti - FK Borusija Dortmund Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester Sitija od 21.00 igraju finale protiv Čelsija u Portu na Dragau. Ovo će za mnoge igrače biti i jedna od poslednjih šansi da se domogne pehara sa Građanima, pošto se već na leto očekuju odlasci nekih igrača.

Kako javljaju ostrvski mediji, među igračima koji se nalaze na transfer listi Sitija su i Rahim Sterling i Rijad Marez, obojica važe za nosioce ekipe. Doduše, Sterling je više bio korišćen u Premijer ligi, jer je Fil Foden uspeo da se nametne kao prvi izbor za Ligu šampiona, dok je iznenađenje stavljanje Alžirca na transfer listu.

Upravo je golovima Mareza Siti došao do svog prvog finala Lige šampiona, jer je postigao tri od četiri gola svog tima u dvomeču sa PSŽ-om, a pogodio je i u četvrtfinalu protiv Dortmunda u Nemačkoj.

Ostaje da se vidi kako će ove vesti uticati na igrače Sitija pred finale koje je na programu.

Vreme je da dobijemo šampiona Evrope. Novog jer u finalu su Mančester Siti i Čelsi i sastaće se večeras od 21.00 u Portu. Građane su mnogi očekivali na ovom mestu, što se ne može reći za Plavce koji vrebaju još jedno iznenađenje. Kvota na Siti je 1,98, na Čelsi 4,00, a na iks 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za finale Lige šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA