≫ 

Tuhel posle osvajanja LŠ: Momci su životom branili gol, želeli smo da budem kamen u njihovoj cipeli!

- Srećan sam što sam dobio priliku da se drugi put borim za titulu Lige šampiona - kazao je Tuhel

  • 3
FK Mančester siti - FK Čelsi Foto: Tanjug / AP

Trener Čelsija Tomas Tuhel nije znao tačno da dočara kako se oseća nakon osvajanja Lige šampiona, ali je pre svega bio ponosan na svoje izabranike.

- Moji igrači su bili odlučni da ovo dobiju. Želeli smo da budemo kamenčić u njihovoj cipeli. Ohrabrili smo svakoga da da sve od sebe, da svako bude hrabra i u napadu i u odbrani. Bila je prilično zahtevna utakmica, morali su fudbaleri da pomažu jedan drugom. Uspeli smo! Ne znam šta da osećam - rekao je Tuhel.

On je nastavio prilično zadihanim glasom:

- Srećan sam što sam dobio priliku da se drugi put borim za titulu Lige šampiona. Osećao sam se nekako drugačije. Bili smo... Moglo se osetiti da smo blizu. Borili smo se zaista u ovom preteškom meču. U drugom poluvremenu... Znate, dali smo život da dođemo do ovog trenutka, da ovo osetimo. Ovo je razlog zašto sam došao ovde. San se ostvario! Bili smo agresivni i znali smo šta želimo. Bio sam sve umorniji kako je meč odmicao, ali kada osetite da je titula jako blizu, ne smete da odustanete. Moji momci su branili gol svojim životom. Osvojili smo Ligu šampiona i uopšte me ne interesuje kako smo igrali - zaključio je Tuhel.

Video: Savićević o 6. Zvezdinoj zvezdi: To su pored mene zasluživali i Pančev i Prosinečki

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yea

    30. maj 2021 | 02:16

    Svaka cast, kakva ekipa sve mladi igraci ozbiljan potencijal chelsea. Ali onaj KANTE kakav je ono nemam reci svi pricaju Makelele, svaka cast njemu, ali Kante je tata igre decko kapa do poda. Cak ga je Tuhel nahvalio posle meca. Svaka cast Tuhelu zasluzio. SITI I PSG NIKADA LIGA SAMPIONA PROKLETE ARAPSKE PARE!!!

  • Toni

    30. maj 2021 | 07:43

    Vrhunski trener , timovi bez identitete i emocije veštački kao da gledate igrice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA