Juče u suzama, danas već na medicinskim pregledima: Kun Aguero posle decenije napušta Građane

Fudbaler Mančester sitija je veoma emotivno reagovao posle poslednjeg sudijskog zvižduka

  • 1
Serhio Aguero Foto: Tanjug / AP

Finale Lige šampiona nije se završilo onako kako je želeo Serhio Aguero. Legenda Mančester sitija je na svojoj oproštajnoj utakmici od kluba poražena od Čelsija, pa poznati Argentinac ponovo nije uspeo da se domogne čuvenog trofeja.

Samo dan kasnije, dobro upućeni Fabricio Romano tvrdi da je Kun prelomio i da je već na putu ka Barseloni, gde treba da obavi neophodne medicinske preglede. Ugovor je već potpisan i važi sve do 2023. godine, što će biti ogroman plus za Katalonce u nastojanju da se vrate na tron u Primeri.

Isti izvor tvrdi da će uskoro biti objavljena saradnja sa Erikom Garsijom i Žoržinjom Vajnaldumom, tako da je Barselona već ovih ranih dana prelaznog roka rešila da krene u veliku ofanzivu, što ne čudi, uzimajući u obzir učinjeno u ovoj sezoni.

Barsa je na kraju uspela da se domogne tek trećeg mesta u španskom prvenstvu, a u Ligi šampiona je zaustavljena već u osmini finala kada je poražena od PSŽ-a ukupnim rezultatom 2:5. Jedini trofej došao je u Kupu Kralja. Što se tiče Aguera, on je u Sitiju proveo dugih 10 godina, a ove sezone okitio se titulom u Premijer ligi.

Video: Zvezdan Terzić o Partizanu: Oni nam nisu parametar, nisu ni blizu da nam budu konkurentni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    30. maj 2021 | 11:55

    Momak odigra dobro 4 utakmice, a onda povredjen 3 meseca i tako u nedogled. Ne razumem Barsu, da uzima ovakvog igraca...koji je istrosen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA