≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Arnautović: I danas se sećam "Marko, Srbine", ako dođem u Zvezdu, želim da dam gol Partizanu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Naravno da se sećam - kazao je Arnautović

  • 29
Marko Arnautović Foto: Profimedia/Alamy

Iako se u poslednje vreme pominjao eventualni dolazak u Crvenu zvezdu, Marko Arnautović je u razgovoru za "24sedam.rs" naveo da to nije istina.

- Već dva dana me zovu prijatelji i neki bivši saigrači i svi me pitaju da li prelazim u Crvenu zvezdu. Nažalost, to nije istina i trenutno nema ništa od toga, jer imam ugovor u Kini. Ako bih i napustio Kinu u ovom trenutku, onda bih sigurno otišao još jednom u neku jaku evropsku ligu - poručio je Arnautović.

- U našoj porodici postoji veliki rivalitet. Brat i ja smo zvezdaši, kao i naš stric. Pokojni deda je bio partizanovac i moj tata je veliki grobar. Ne mogu baš sad da potvrdim da mi je to bio san, ali ako za tri ili četiri godine dođem u Zvezdu bilo bi mi top da im zabijem jedan gol na Marakani - osmehnuo se Arnautović.

Arnautović je sa reprezentacijom Austrije igrao protiv Srbije, a ceo stadion je u jednom momentu skandirao "Marko Srbine", shodno tome da su svi videli kako napadač doživlja srpsku himnu pre početka meča.

- Naravno da se sećam da su mi skandirali Marko Srbine! Pa to mi je ostao jedan od najlepših momenata u karijeri, jer pazi… To je bio takav gest navijača da se i sad naježim kad mi se vrate slike. Evo i sada se zahvaljujem svima koji su to veče bili na stadionu i koji su mi skandirali - zaključio je Arnautović.

Video: Borjan brani penal Štuliću za pobedu i Kup, a potom ponovo kreće tuča na terenu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • In

    30. maj 2021 | 16:00

    Marko je moj prijatelj i da vam potvrdim da dolazi u Zvezdu sledece leto kada mu istekne sadasnji ugovor. Postojala je mogucnost da i sad dodje na pozajmicu ali kinezi ne zele da se odreknu njegovih usluga.

  • Žika Živac

    30. maj 2021 | 17:34

    Bolje dodji sad, za par godina nećeš biti ni za Hnk partizan 😁

  • Zoki

    30. maj 2021 | 16:42

    Marko dolazi i dobrodosao si u najveci Srpski klub! Ovi Franjovi iz komsiluka su na aparatima, zato pisu svasta jer im je to jedino za utehu ostalo. Napred Zvezdo, samo napred Zvezdo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA