≫ 

Borjan pričao o novom ugovoru sa Zvezdom, pa poručio: Eh, da sam oženio Snežanu sa 18 godina...

Zapitao se golman crveno-belih kakva bi mu tada karijera bila

  • 15
Crvena Zvezda, Gent Foto: Nikola Tomić

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan nema vremena za odmor posle naporne sezone i osvajanja duple krune, jer je već otputovao u Kanadu s kojom je očekuju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

U međuvremenu je u razgovoru za "Sportski žurnal" sumirao sezonu iza sebe, te je govorio i o potencijalnom produžetku saradnje sa crveno-belima.

- To pitanje mi konstantno svi postavljaju, ali u ovom slučaju ja ne odlučujem. Klub i uprava su ti koji se pitaju da li će da mi ponude novi ugovor. Ako mene pitate, jesam i bići vojnik Zvezde dokle god me žele. Naravno, želim novi ugovor, ali to pitanje ćete morati da postavite rukovodstvu - rekao je Borjan.

Sa Zvezdom je osvojio pet trofeja, a u nedavnom finalu Kupa je bio direktan heroj sa dva odbranjena penala protiv Partizana. Svoj prvi pehar u najmasovnijem takmičenju posveti je porodici.

- Eh, da je bilo sreće i da je sudbina namestila da oženim Snežanu kada sam imao 18 godina. Ne smem ni da zamislim kojim bi tokom moja karijera išla. Sin je moja snaga, razlog moje borbe, zaslužan za sve moje uspehe. Filip i Snežana su moj početak i kraj. Moje sve - jasan je bio Borjan.

Video: Devojke i žene fudbalera Zvezde i Partizana prsa u prsa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA