≫ 

Georgina na ulici otkrila gde će Ronaldo igrati sledeće sezone

Sada je samo pitanje hoće li joj javnost verovati

  • 2
Georgina Rodrigez

Printskrin: Twitter/@GoalBR

Dok je šetala ulicama u Španiji, gde se trenutno nalazi na odmoru, Georgina Rodrigez je otkrila kakva je sudbina njenog dečka Kristijana Ronalda tokom letnjeg prelaznog roka.

Na pitanje jedne osobe koja je snimala video da li Ronaldo ide ili ostaje u Juventus, atraktivna Georgina se okrenula i poručila - OSTAJE!

To je svakako sjajna vest za sve navijače Juventusa koji su očigledno bili uvreni da Portugalac na leto traži novi klub. Pre svega zbog činjenice da su ga već preselili u PSŽ i Mančester junajted.

 

Pominjao se i mogući povratak u Sporting iz Lisabona, kluba u kom je ponikao i za koji navija njegova majka. Upravo je ona posle osvajanja šampionske titule Lavova poručila javnosti da će pokušati da nagovori sina da se vrati u Lisabon.

Međutim, ono što je navijače Juventusa nedavno najviše zabrinulo jeste njegova izjava posle završetka sezone.

- Osvajanjem prvenstva, Kupa i Superkupa Italije, te titule najboljeg igrača i strelca u Seriji A, postigao sam ciljeve koje sam postavio po dolasku u Italiju. Osvojiti sve ovo u fudbalskoj zemlji koja je ispunjena dobrim igračima i jakim klubovima je velika stvar.

Video: Pogledajte terasu Kristijana Ronalda: Bazeni, đakuzi, i pogled na ceo grad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA